Home Antreprenoriat Securitate de excepție asigurată de o doamnă

Securitate de excepție asigurată de o doamnă

de admin

Implicarea femeilor este tot mai mare în economie, voluntariat și susținerea mediului patronal. În cadrul Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)  există multe modele de succes ale doamnelor care se implică în domenii de activitate diverse, fiind etalon în cadrul comunităților din care fac parte. Femeile din România sunt din ce în ce mai active în spaţiul public. Acestea reuşesc, prin profesionalism şi implicare, să schimbe modul în care arată ţara şi, implicit, imaginea pe care antreprenoriatul o are la dezvoltarea economică durabilă. Iar dovezi avem peste tot!

 La nivelul județului Brașov, un model de succes îl reprezintă președintele sucursalei CONAF Brașov, Alina Paul, care activează în domeniul securității prin firma DO SECURITY, a cărei merite sunt cunoscute la nivel local și național. Astfel, directorul general al DO SECURITY a primit “Trofeul OSPA – Doamne de excepţie în securitatea privată” pentru anul 2020.  Acest premiu OSPA recunoaşte realizările excepţionale ale profesionistelor din industria securităţii private, care au demonstrat în mod constant un nivel înalt de performanţă pentru o lungă perioadă de timp  şi  care, de asemenea, au avut realizări sau proiecte cu impact substanţial în ceea ce priveşte definirea unor standarde înalte profesionale având rezulate de excepţie.

“Deşi a fost un an atipic, în 2020 am reuşit sa continuăm consolidarea business-ului nostru, fiind activi în mai multe zone din ţară. De asemenea, am inaugurat divizia de pompieri DO FIRE şi ne-am axat pe implementarea unor soluţii de securitate de nivel înalt pentru clienţii noştri. Pandemia a schimbat obiceiuri şi cutume şi a adus clientul mai aproape de piaţa de servicii de securitate întrucât nevoia de a fi în siguranţă într-un context pandemic generalizat a fost mult mai pregnantă decât în anii anteriori.  <Trofeul doamne de excepţie în securitatea privată> mă onorează, însa, totodată, mă obligă la rezultate viitoare de excepţie. Am traversat o perioadă de consolidare a business-ului, am pus accent pe formarea unei echipe de profesionişti şi pe investiţii în tehnică şi tehnologie, însa perioada urmatoare va reprezenta o nouă etapă de dezvoltare a DO SECURITY ce va demara cu expansiunea la nivel naţional”, a declarat Alina Paul, directorul general al companiei de securitate.

Preluând afacerea din anul 2017, Alina Paul a reuşit ca în doar trei ani DO SECURITY să ocupe prima poziţie în topul companiilor braşovene. Anul trecut, cifra de afaceri s-a majorat cu 20% faţă de anul anterior, iar profitul a avut o creştere cu 200% faţă de 2018. Cu o strategie vizionară şi cu dorinţa de a depaşi barierele din industrie, compania a avut o evoluţie a rezultatelor financiare care au poziţionat-o între caştigătorii din criza pandemică, reuşind chiar şi în această perioadă să îşi lărgească portofoliul de clienţi, să investească în tehnologie şi să implementeze soluţii de eficientizare unice în piaţa de profil. Se estimează ca finalul de an să aducă rezultate financiare cel puţin similare cu cele de anul trecut.

Alina Paul a declarat: “Anul următor vom continua politica noastră de a crea cele mai bune instrumente pentru a satisfice şi cele mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri. Vom urmări extinderea portofoliului la nivel naţional şi vom continua să ţinem pasul cu evoluţia tehnologică”.

În cadrul aceleași gale, Trofeul OSPA – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate a fost adjudecat tot de DO Security prin Alexandru Zamfir – director tehnic al companiei.

            Criteriile de acordare a trofeelor au fost dezvoltate în baza unor cercetări aprofundate asupra factorilor esenţiali care contribuie şi care caracterizează performanţa la nivel de excelenţă. Programul OSPA este organizat în colaborare cu asociaţii profesionale ale industriei securităţii private din mai multe ţări. Prin cercetare sistematică şi standardizarea categoriilor şi criteriilor de acordare a trofeelor, se crează posibilitatea organizării trofeelor OSPA, în primul rând la nivel naţional şi, în acelaşi timp, se asigură posibilitatea participării în viitor, în Editia Mondială a Trofeului OSPA.

România are o pătrime  femei antreprenor o rată foarte bună față de alte țări.  Mai puţin de 40% dintre acţionarii sau asociaţii firmelor din România sunt femei. La finalul lunii septembrie 2019, erau peste 500.000 de femei antreprenor în Romania în cele aproximativ 968.000 de companii din ţara noastră, conform ONRC.

Articole similare

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Puteți fi de acord, sau puteți alege să modificați opțiunile de cookies. De acord Află mai multe