Home Formare Cum să ai claritate în privința vieții tale și a bărbatului din viața ta

Cum să ai claritate în privința vieții tale și a bărbatului din viața ta

de admin

Pornim adesea în viață cu motivații mai mult sau mai puțin conștientizate, care s-au definit ca rezultat al mediului în care am trăit, educației de acasă, educației din școală, influenței prietenilor sau a unor oameni pe care i-am cunoscut poate punctual, dar care au lăsat o amprentă asupra noastră.

Însă câte dintre noi am avut cu adevărat claritate în privința a cine suntem și ce ne dorim cu adevărat în viață, atunci când am început să facem alegeri, să luăm decizii majore pentru viața noastră? În ce măsură conștientizăm cu adevărat prioritățile pe care le avem, chiar acum, când suntem poate la mijlocul vieții, când suntem deja pe o cale aleasă? Și cum putem conștientiza mai bine ce ne dorim nu doar cu mintea, ci și cu sufletul, și, odată ce am conștientizat, cum putem prioritiza și armoniza dorințele și nevoile minții, sufletului și corpului, astfel încât să avem cu adevărat o viață împlinită?

Răspunsuri ce te pot ghida în atingerea clarității în privința vieții tale și astfel în luarea deciziilor ce te pot împlini, în ediția dedicată acestei teme a emisiunii ȘCOALA LUMINII de Alexandru Răducanu, ghid spiritual, la Canal 33.

Articole similare

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Puteți fi de acord, sau puteți alege să modificați opțiunile de cookies. De acord Află mai multe