Travel
 Cazare de top şi spa în Sovata: Danubius Health Spa Resort Brădet şi Sovata 
 Sesizând extraordinarul potenţial al staţiunii Sovata, grupul internaţional Danubius Hotels Group a pariat pe turismul balnear din România. Dacă vizitaţi frumoasa staţiune Sovata, puteţi alege să vă cazaţi la unele dintre cele mai frumoase hoteluri: Brădet (4 stele superior) sau Sovata (4 stele). Danubius Health Spa Resort Brădet şi Sovata vă pune la dispoziţie, pe lângă facilităţile de cazare şi meniul excelent, o extinsă bază de tratament şi wellness (cu bazine cu apă sărată din Lacul Ursu şi piscine cu apă dulce, precum şi o serie de tratamente specifice staţiunilor balneo-climaterice). 

 Danubius Health Spa Resort Brădet comunică direct, printr-un tunel subteran, cu spa-ul care se află în Danubius Health Spa Resort Sovata. Astfel, spa-ul face parte dintr-un complex balnear integrat, oferind servicii medicale, de relaxare, de wellness şi fitness, precum şi cure şi tratamente ginecologice şi de recuperare medicală. Găsiţi aici 4 piscine, jacuzzi, circuit Kneipp, sală de fitness, saună, aroma-saună şi piscină pentru copii.
Bazinele încălzite reprezintă cea mai accesibilă variantă de tratament cu apă sărată hiperconcentrată. Efectele binefăcătoare ale acestei ape asupra organismului sunt multiple, spun medicii specialişti balneologi. Iar apa sărată are un aliat de nădejde, nămolul, care ajută la creşterea imunităţii, prin efectul de reglare neuro-psiho-imuno-endocrină. Pe lângă baia în piscină, puteţi alege o serie de tratamente. Puteţi opta pentru tratamente de relaxare – masaj, masaj thailandez sau băi aromate, precum şi pentru tratamente medicale. Puterea de vindecare a apei din Lacul Ursu şi a nămolului binefăcător este uluitoare şi este binecunoscută atât la noi în ţară, cât şi peste hotare. Scopul celor de la Complexul Danubius este să-i ajute pe oameni să-şi menţină sănătatea şi să se vindece, în timp ce se relaxează, în vacanţă. Astfel, turiştii au la dispoziţie pachete de cazare cu tratament inclus. Dacă vă cazaţi la Danubius Health Spa Resort Bradet şi Sovata, facilităţile de tip spa vă sunt oferite pe tot parcursul anului. Vara aveţi intrare liberă şi la ştrandul de pe Lacul Ursu. Beneficiile merg de la eliminarea stresului până la tratarea alergiilor, a infertilităţii şi a altor afecţiuni. În cadrul complexului Danubius Health Spa Resort se tratează afecţiuni respiratorii, cu aerosoli cu sare (sinuzite, rinite alergice, rinito-faringite, bronşite cronice, astm bronşic, fibroză pulmonară etc.), dar curele sunt utile şi celor cu predispoziţii alergice. Aici se tratează, de asemenea, afecţiuni cronice locomotorii, respiratorii, neurologice şi dermatologice.
Există însă un lucru care diferenţiază tratamentele de la Danubius Health Spa Resort de celelalte tratamente de tip balneo din ţară: creşterea fertilităţii feminine. Infertilitatea poate fi tratată şi cu ajutorul curelor naturale cu nămol sapropelic, Sovata fiind renumită în acest domeniu. Secretul stă în auxine, după cum explică medicii ginecologi ai complexului. Aceste substanţe vegetale au o compoziţie asemănătoare cu hormonii sexuali umani estrogen şi progesteron, stimulând fertilitatea, şi se găsesc din abundenţă în nămolul extras din Lacul Ursu. Fertilitatea feminină creşte cu 25% după o cură de tratament cu apă şi nămol din Lacul Ursu, în complexul balnear de la Sovata. Multe femei vin aici după ce încearcă, fără succes, metodele medicale clasice de fertilizare.
Până acum, Grupul Danubius a investit 20 de milioane de euro în complexul din Sovata, iar investiţiile continuă. 7 milioane de euro au fost investite doar în Hotel Brădet, care a primit un upgrade spectaculos, trecând de la 2 stele la 4 stele superior. Rezultatele investiţiilor nu au întârziat să apară: în anul 2015, s-au cazat la cele trei hoteluri ale grupului Danubius peste 43.000 de turişti. Dintre aceştia, peste 32.000 au fost români, iar 11.000 au fost străini. Încasările companiei au fost cu 20% mai mari faţă de anul 2014. Complexul turistic al Danubius Hotels Group din Sovata e format din Hotel Danubius Health Spa Resort Brădet ****Superior, Hotel Danubius Health Spa Resort Sovata **** şi Hotel Făget **. Cele trei hoteluri se află în centrul staţiunii şi la doar 200 de metri de Lacul Ursu, alcătuind un complex unitar care pune la dispoziţia turiştilor 400 de camere duble (800 de locuri de cazare). Danubius Health Spa Resort Str. Trandafirilor, nr. 99, Sovata, Judeţ Mureş Tel.: 0265.570.151, E-mail: sovatahotel@szovata.ro Mai multe detalii despre Danubius Health Spa Resort găsiţi pe site-ul www.danubiushotels.ro. 
Statistici trafic - StatCounter.com


X