Lifestyle
În 2018 se poartă nunta pe plajă
Cei care aleg o nuntă pe plajă au parte de o experiență ca-n basme, pentru că un astfel de eveniment ține 3 zile și 3 nopți, pentru că mirii se bucură alături de cei dragi un weekend întreg, nu doar câteva ore la un restaurant.


Nuntăăă, măă,” strigă un trecător curios în timp ce muzica răsună: „ia-ți mireasă ziua bună!” Mirii și nasii se prind în horă, iar soacra mare se grăbește să-i rupă miresei turta-n cap. Acesta e scenariul unei nunți românești tradiționale. Lași strada cu lăutarii în urmă și ajungi pe plajă, acolo unde singurul sunet, pe care-l auzi e cel al valurilor care se izbesc de mal. Te-ai gândit cum ar fi să-ți faci nunta pe plaja, doar tu cu el și câțiva invitați, iar martori să vă fie pescărușii, nisipul și marea? Ar fi perfect! Tot mai mulți miri aleg o nuntă inedită pe plajele din Grecia, România, Bulgaria, Dubai, Thailanda sau Mexic și așa lasă în urmă zgomotul orașelor și sutele de invitați, care vin la o nuntă doar pentru că trebuie.

Până să apărem noi, cuplurile nici măcar nu se gândeau că și-ar putea organiza nunta pe plajă, și mai mult decât atât, pe o plajă superbă din afara țării. Pe de-o parte, nu se gândeau că poate exista cineva care să se ocupe de toate detaliile implicate (inclusiv actele pentru oficierea cununiei, decorațiuni, mâncare, băutură, foto-video, cazare, transport etc), iar pe de altă parte, se gândeau că sigur o să îi coste înzecit față de o nuntă clasică. Așadar, exista doar visul unei nunți pe plajă, “ca-n filme”, iar noi ne-am propus, nici mai mult, nici mai puțin decât să transformăm acest vis în realitate.

Nunta pe plaja e un trend în creștere, pe care îl dezvoltăm să îl îmbunătățim continuu și creativ. Un business pornit din dragostea pentru mare pe un segment de nișă neacoperit până acum în România, care s-a construit pe o nevoie, pentru că atunci când te gândești la o nuntă departe de casă, apar și temerile, deoarece nu poți să deții controlul. Tocmai de aceea echipa nuntă pe plajă se străduiește să fie alături de fiecare cuplu, să creeze o relație umană cu mirii și apoi să se definitiveze lista detaliilor. Faptul că toate serviciile fac parte dintr-un pachet complex e un avantaj pentru viitorii miri, deoarece nu trebuie să alerge în toate părțile. Personalizarea în funcție de nevoile și gusturile fiecăruia și faptul că toate serviciile sunt printr-o singură companie (totul pentru ziua nunții, actele plus cazarea și transportul) sunt aspecte care îi determină pe miri să spună -da- pe plajă.

Pe măsură ce cuplurile aud despre “Nuntă pe plajă” și văd astfel de evenimente făcute pe plaje scăldate de razele soarelui, de valurile mării și de romantism cât cuprinde, începe să încolțească ideea unei astfel de nunți și își doresc și ei o „nuntă ca-n filme.”

Faptul că nu este o nuntă clasică, o noapte la un restaurant, ci un “beach break” cum l-am numit noi, 2-3 zile la mare pentru miri împreună cu învitații lor pe plajă cu multă distracție, aduce experiențe cu adevărat memorabile, adică acea nuntă de care să-ti amintești cu drag toată viața.

Suntem mândri că am contribuit la procesul de lansare a unui trend, cel al nunților pe plajă și suntem siguri că în 2018 din ce în ce mai multe cupluri vor alege o nuntă pe plajă. Noi venim tot timpul cu noutăți și surprize… creative.

 

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X