Dialoguri Despre Putere
Întrebările, calea către leadership personal
Nu poţi cere celor din jurul tău se te înţeleagă, atât timp cât tu nu te înţelegi, pe tine, însuţi. Şi de câte ori, nu eşti tu, în contradicţie cu tine? Ce îţi doreşti? Ce vrei? Ce alegi? Cum alegi? Cum eşti tu managerul propriei tale vieţi?

 

 

Prea multe întrebări, nu-i aşa? Şi orice întrebare îţi cere ceva timp, cât de puţin, pentru un răspuns. Dacă vrei cu adevărat, să îţi construieşti leadership-ul personal, e vremea să pleci în  călătoria spre tine. Ai nevoie doar de un jurnal  în care să treci  acele întrebări cărora să le găseşti răspunsul. Este de faptul ghidul care te va ajuta să faci alegerile în viaţă, în acord cu tine.

Hai la drum!


1. Ce este important în viaţa ta? 
Descrie ceea ce crezi că este cu adevărat important în existenţa ta. Pune pe listă tot ceea ce nu vrei să pierzi în viață.

2. Care este sistemul tău de valori?
Descrie ce te face fericit și îţi dă un sentiment de realizare. Pune pe o altă listă  ce te  tulbură  și îţi  provoacă nelinişte, furie sau frustrare.3. Care este visul tău?
Descrie ceea ce doreşti  să obți în viață,  ce îţi influențează acest vis. Creează-ţi “imaginea”, cum poţi transforma acest vis în realitate.

4. Cine este un model inspirational pentru tine?
Dacă ai un astfel de  mentor, te poţi considera o persoană fericită. Scrie pe o bucată de hârtie  stările, trăirile sau pur şi simplu cum te  influențeză  mentorul  în viață.

5. Cum arată “business planul”  vieţii tale? 
Un exerciţiu excelent de strategie, de leadership personal. Şi porneşte invers: Cum îţi proiectezi viaţa în următorii 10 ani ? Dar în următorii 5 ani?  Şi peste 2 ani? Apoi  peste 12 luni ?
6. Ce atuuri personale ai?  
O simplă listă cu  darurile  care ţi-au fost date la naştere, ce ai tu, special? Te va ajuta să înveţi că poţi face diferenţa.

7.Ce vrei să adaugi atuurilor personale, în viitor?
E clar că nu te poţi mulţumi cu ceea ce ai acum.  Ce abilități doreşti  să îţi dezvolți în viața personală sau profesională, în următoarele 12 luni?
8. Ce nu o să regreţi în viaţa ta, peste 20 de ani, indiferent de cât success sau eşec vei acumula ?

9. Care este  cea mai mare realizare a ta până în acest moment?

10. Care este cea mai mare dezamăgire a ta, de până acum?

11. Ce  îţi asigură doza zilnică de mulțumire şi împlinire?Un indiciu pot să îţi ofer, în căutarea acestor întrebări. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, la aceste întrebări. Sinceritatea este cheia.  Răspunsurile  îţi  vor  oferi o imagine a ta  și  devin un rezumat al speranțelor și aspirațiilor tale. Vei descoperi că alegerile din trecut sunt un “antrenor”  minunat pentru cele care vor urma.

Transformă  răspunsurile în scopuri de viață și foloseşte-le  pentru a  modela viitorul.

Și nu uita: trăieşte visul!

Te aştept la cel mai nou eveniment!


Află aici!

Înscrie-te la Newsletter şi află tot ce este nou!

 

***

Antoaneta Banu este  realizatorul emisiunii  #Business Woman tv, difuzată de postul tvCanal 33 Romania, vinery de la ora 20,00, live.
Antoaneta este creatorul seriei de interviuri “ Dialoguri despre Putere” şi este specialist personal Brand ​ Communication şi trainer certificat ANC .

 

 

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X