Culture & Art
Teatrul Elisabeta lansează cea mai nouă producţie, o comedie poliţistă în regia lui Şerban Puiu!
Cea mai nouă producţie a Teatrului Elisabeta este, de această dată, o comedie poliţistă senzaţională bucurându-se de interpretarea remarcabilă a lui Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Alexandra Velniciuc, Cristian Boeriu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica şi Vlad Ianuș.


 


Comedia “Capcană pentru un bărbat căsătorit” se bazează pe textul original al lui Robert Thomas “Piege pour un homme seul” (“Trap for a lonely man”). Robert Thomas a fost scriitor, actor și regizor de film francez. În calitate de scriitor, aproape încă de la început, a fost fascinat de un gen de teatru “curios” fapt care l-a ajutat să inventeze comedia poliţistă sau comedia thriller. De-a lungul carierei sale, a scris numeroase piese de teatru care s-au încadrat în acest gen însă una dintre piesele ce l-au consacrat a fost “Trap for a lonely man”, un text cu un mister plin de umor ce a cunoscut succesul instantaneu în Paris.

O soţie dispărută, o femeie suspectă şi un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele celei mai noi producţii ale Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă şi comic cu o răsturnare de situaţie finală de-a dreptul…“criminală”.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuţie în contradictoriu cu proaspătul ei soţ Daniel Corban (Cosmin Seleşi). După 10 zile de tăcere deplină, Daniel începe să se îngrijoreze şi cere poliţiei, care pare să nu ia lucrurile prea în serios, să-l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soţia sa ar putea fi. Între timp, un preot uşor straniu, părintele Maximin (Alexandru Prica), apare în casa acestuia alături de o tânără fermecătoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jură că aşa numita Elisabeta nu este cu adevărat soţia sa ci că este o impostoare. Se întrevede oare un complot?  Deci pe cine credem? Cine spune adevărul? De la apariţii surpriză şi situaţii imprevizibile, investigaţia ce urmează ţine spectatorii cu sufletul la gură până la final.

Acţiunea cunoaşte apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistentă medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Este nebun, are lacune în memorie sau este victima unei conspiraţii elaborate? Când poliția nu reuşeşte să valideze varianta sa, Daniel nu poate decât să concluzioneze că impostorii încearcă să-l înnebunească sau mai rău, să-l ducă la moarte. Dar cine spune adevărul și până la ce punct poate o persoană să denatureze faptele? Şi astfel, comedia devine un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans iar spectatorii rămân năuciţi până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.

 Cea mai nouă producţie a Teatrului Elisabeta este, de această dată, o comedie poliţistă senzaţională bucurându-se de interpretarea remarcabilă a lui Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Alexandra Velniciuc, Cristian Boeriu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica şi Vlad Ianuș.

 Mai multe pe Teatrul Elisabeta!parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X