Health & Fitness
Alimentează-ți spiritul de aventură cu noua gamă XS Sports Nutrition de la Amway
Amway România a lansat XS Sports Nutrition noua gamă de produse concepute atât pentru nevoile atleților de top, cât și pentru persoanele care desfășoară antrenamente recreative, marcând astfel intrarea pe piața suplimentelor alimentare dedicate sportivilor.
Gama XS Sports Nutrition cuprinde cinci produse de înaltă calitate, care, împreună, alcătuiesc cei trei pași pentru optimizarea performanțelor oricărui sportiv: ENERGIZARE, REVIGOARE și REGENERARE.

Pentru obținerea dozei optime de ENERGIE, Amway prezintă XS Pre-Workout Drink, un amestec de aminoacizi cu legături ramificate, creatină, complex de Vitamina B și o cantitate optimă de carbohidrați, care împreună sprijină sinteza proteinelor, alimentează mușchii cu energie, întârzie instaurarea oboselii și cresc eficiența în timpul antrenamentelor.

Pentru o REVIGORARE eficientă, băutura cu electroliți XS Electrolyte Drink vine în ajutorul sportivului și contribuie la menținerea unui nivel ideal al hidratării. Amestecul de carbohidrați cu absorbție lentă, medie și rapidă acționează prompt pentru reîncărcarea corpului cu cei cinci electroliți esențiali pierduți în urma efortului, prin transpirație.

Varianta XS Electrolyte Drink Orange Lime mai conține și o combinație de Guarana, rădăcină de Maca și Quercetină, care ajută la îmbunătățirea atât performanțelor fizice, cât și celor psihice

Pentru acțiunea de REGENERARE, Amway introduce produsele alcătuite din ingrediente atent selecționate XS Hydrolyzed Protein Powder, XS Protein Bars și XS Magnesium Sticks.

XS Hydrolyzed Whey Protein Powder contribuie la recuperarea musculară mai rapidă, ajutând mușchii să fie pregătiți pentru următorul antrenament.

Fiecare porție conține 29g de proteină, 5g de aminoacizi naturali și o aromă delicioasă de ciocolată. Un amestec de antioxidanți, împreună cu Vitaminele C și E sprijină diminuarea traumatismelor musculare post-antrenament.

XS Protein Bars ajută la dezvoltarea masei musculare, printr-un amestec ideal de proteine, în timp ce formatul practic permite consumul oriunde și oricând.

Fiecare baton este îmbogățit cu Seleniu, pentru grăbirea traumatismelor celulare și pentru a neutraliza stresul oxidativ.

XS Magnesium Sticks are rolul de a furniza organismului doza zilnică necesară de magneziu, pentru a contribui la funcţionarea normală a sistemelor muscular și nervos. 

Acest produs, sub formă de granule, se dizolvă foarte rapid și contribuie la reducerea oboselii și a extenuării.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți,. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.roparerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X