Fashion & Beauty
Artistry Supreme LX - Luxul absolut în îngrijirea tenului
Descoperiți frumusețea unui ten complet transformat, cu aspect mai ferm, mai îngrijit și cu 15 ani mai tânăr, cu ajutorul cremei regenerante și al cremei pentru ochi regenerante Artistry Supreme LX

 

Sunteți în căutarea unei creme regeneratoare care vă va reîntineri tenul și îi va reda aspectul și energia tinerească? Crema regenerantă ARTISTRY SUPREME LX este soluția.  Formula cremei antirid a fost creată pe baza unei tehnologii revoluționare, descoperite de cercetătorii Amway, care a oferit rezultate excepționale.

 Compusă din două produse – Crema Regenerantă Artistry Supreme LX și Crema Regenerantă pentru Ochi Artistry Supreme – colecția are la bază o formulă inovatoare, precum și ingrediente de lux, printre care aurul de 24 de karate. Datorită cercetătorilor Amway, acum este posibil să diminuați chiar și cele mai profunde riduri și să obțineți rezultate superioare în doar câteva săptămâni.  
Ca parte dintr-un studiu mai amplu, cercetătorii Artistry au colaborat cu un laborator specializat în domeniul botanicii, consacrat la nivel global și lider mondial în știința plantelor. Mai mult de 300 de plante din fiecare colț al lumii au fost evaluate în mod meticulos de către oamenii de știință de la Artistry, pentru ca apoi să aleagă o specie incredibilă și cu proprietăți terapeutice deosebite: Gardenia Grandiflora.

“În interiorul tulpinii acestei flori incredibile am descoperit proprietăți care o fac să prospere chiar și în cele mai nemiloase regimuri climatice. Am colaborat cu liderul mondial în cercetare botanică, care utiliza un proces biotehnologic inovator de distilare a tulpinilor de Gardenia Grandiflora, transformându-le într-un elixir pur. Acest extract cu proprietăți deosebit de puternice ajută la resincronizarea bioritmurilor naturale ale pielii și îi stimulează abilitatea de regenerare”, a declarat Dr. Paul Seehra, director pentru Global Technology Discovery în cadrul Amway.

Complexul inovator CellEffect24 se împletește perfect cu celulele stem din Gardenia Grandiflora și intensifică abilitatea naturală a pielii de a se energiza. Această tehnologie de ultimă oră este îmbogățită cu aur de 24 de karate care contribuie la diminuarea ridurilor și a liniilor fine prin proprietatea sa de difuzie optică a luminii. De asemenea, Cardiolipina (lipidă prezentă în mod natural) și L-Carnosina (antioxidant natural), care se regăsesc în formula produselor, ajută la stimularea celulelor pielii.

Efectele Artistry Supreme LX

-Liniile fine sunt diminuate instantaneu

-Ridurile vizibile se vor estompa în 3 zile, iar zona ochilor va arăta mai tânără

-În două săptămâni, aspectul pungilor de sub ochi va fi vizibil redus

-După 4 săptămâni, aspectul îmbătrânit și subțiat al epidermei precum și petele pigmentare și ridurile profunde vor fi reduse, iar zona ochilor va avea un aspect tonifiat

-În doar 38 săptămâni, tenul dumneavoastră se va simți cu 15 ani mai tânăr


Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.roparerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X