Health & Fitness
Cura de detox de după Sărbători! Intră în formă maximă cu Depurativo Antartico!
După perioada Sărbătorilor de iarnă, nutriţionistul Gianluca Mech recomandă o cură de Detox de două săptămâni, benefică pentru revigorarea organismului şi pierderea în greutate.
Depurativo Antartico este un produs minune folosit de numeroase vedete în curele lor de detox, de la Alexandra Dinu la Eva Longoria sau Ornela Mutti.Dieta Tisanoreica introduce în alimentaţie mixuri din plante, dar şi alimente create după reţete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătăţească metabolismul şi să accelereze slăbirea. 
Familia Mech a creat Decottopia, un concept care reuneşte peste zece combinaţii de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr şi fără conservanţi.
 Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum şi în România, fac parte dintr-un regim de viaţă sănătos, alături de alimente speciale, de la paste la gustări de tip biscuiţi, grisine, dar şi băuturi de detoxifiere.„Pentru perioada de Detox de după Sărbători recomand Depurativo Antartico. Se amestecă 30 ml din acest sirop special din plante cu un litru de apă şi se consumă dimineaţa, pe stomacul gol. Se urmează această cură vreme de două săptămâni şi se poate repeta odată la 3 luni. Rezultatele sunt uimitoare. Nu numai că veţi slăbi dar vă veţi simţi plini de energie şi complet revigoraţi”, spune Gianluca Mech.

Aceste produse sunt disponibile acum şi în România la mai multe farmacii şi pot fi comandate si de pe www.gianlucamech.ro


parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X