Business & Earnings
NEGRO 2000 a început noul an cu un portofoliu impresionant de premii.
Negro 2000, compania numarul 1 în România în prelucrarea şi conservarea peştelui şi a produselor din peşte, a început anul cu un portofoliu impresionant de premii şi un plan interesant de lansări a unor produse revoluţionare. Iată despre ce este vorba.

Negro 2000 este cea mai de succes companie din România în prelucrarea şi conservarea peştelui şi a produselor din peşte, acestea din urmă fiind exportate în 12 ţări şi fiind disponibile în România în centre comerciale precum Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.
Negro 2000 a trecut în noul an cu un portofoliu impresionant de premii. Printre acestea, Brandul Românesc al anului şi distincţia semnată de însuşi Andreea Bonetti, Preşedintele Asociaţiei Europene pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii.

“Am ieşit pe primul loc în topul naţional al IMM-urilor şi am obţinut locul 1 şi în topul firmelor din Bucureşti. Am obţinut şi un trofeu de excelenţă, ce atestă calitatea produselor noastre. Cel mai drag trofeu pe care l-am obţinut însă este cel de Brandul Românesc al Anului. Este o mare realizare şi totodată o mare  responsabilitate. Am primit sute de premii şi de distincţii din momentul lansării Negro 2000 până în prezent, însă cea mai importantă este cea semnată de însuşi Andreea Bonetti, Preşedintele Asociaţiei Europene pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii. Această diplomă are o semnificaţie europeană pentru noi. Atestă faptul  că Negro 2000 are o tehnică de producţie şi o calitate a produselor comparabilă cu orice companie de top din Europa din acest domeniu”, a declarat
doamna
 Floricica Vlad, Director General Negro 2000.

În 2018 Negro 2000 are în plan lansarea unor produse inovatoare, printre acestea şi salatele aerate. Va fi un domeniu nou în România, cu tehnologie germană”, menţionează doamna Floricica Vlad, Director General Negro 2000.Produse recomandate în sezonul rece

În sezonul rece, organismul nostru are mai multe necesităţi din punct de vedere alimentar din cauza faptului că frigul îl slăbeşte şi îl face să fie mai vulnerabil. O alimentaţie adaptată te va ajuta să îţi menţii sănătatea în limite normale şi să te fereşti de problemele de sezon.Chef Patrizia Paglieri vă recomandă somonul afumat  de la Negro 2000, care conţine din abundenţă acizi graşi omega 3 şi omega 6; acizii graşi omega reduc inflamaţiile musculare care apar de foarte multe ori după ce facem efort iarna. Acesti acizi graşi Omega-3 ajută de asemenea la îmbunătăţirea memoriei şi la creşterea performanţei cerebrale.

Deja vă este poftă de unul dintre produsele Negro 2000? Vizitaţi site-ul companiei şi descoperiţi o savuroasă reţetă preparată de celebra Chef Patrizia Paglieri.

Poftă bună!
parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X