Business Woman Career
Frumusețe cu iz de sărbătoare
Sute de pacienți s-au lăsat pe mână ei și i-au acordat încredere, pentru că ea este medicul aflat într-o continuă învățare, fiindcă vrea să fie informată și mereu la curent cu ultimele noutăți.

  "Vreau să le ofer pacienților o experiență plăcută'


„Bună ziua, știți v-am sunat, pentru că am probleme cu fața.”  

„Da, vă aștept cu drag la cabinet,”  îmi spune cu o voce caldă, doamna care aveam să descopăr că este chiar medicul specialist al clinicii. La început am fost neîncrezătoare, pentru că trecusem pragul multor clinici și saloane, care îmi promiteau reparații capitale ale feței mele, dar, din păcate rezultatele uitau să apară. De data asta am mers din simplă curiozitate, deoarece mă gândeam că o vizită în plus chiar nu o mai consideram așa o mare pierdere de timp. Ajunsă acolo voiam rezultatele să apară instant, adică până la finalul consultației să am o fața perfect curată și sănătoasă. Doar că de data asta am întâlnit-o pe Nada (dr.Nadița Popovici), medicul, care mi-a explicat, încă de la început, că acneea e o problemă, care trebuie tratată mereu, nu aplic acum o cremă și vreau să facă minuni. Era clar, eram unul dintre acei pacienți “dificili,” dare a a avut răbdare… cu mine.  


“Am vrut să adun în jurul meu o echipă de profesioniști"

Sunt zile și nopți, pe care doctorița Popovici și le dedică pacienților sau studiului unui caz. Sunt multe momente importante din viața ei personală, la care a fost absentă, în care și-a sărutat copilul în somn, pentru că a avut un tratament de făcut, iar timpul a trecut nemilos, aducând cu el noaptea. “Nada”  pentru prieteni este unul dintre medicii pasionați de ceea ce face, este cea care-și pune știința și sufletul pe masa de tratament, încât pacientul să aibă un ten frumos și sănătos. O mână de om te prinde de mână și-ți ascultă durerea, apoi cu vocea-i blândă îți șoptește soluția potrivită cazului tău. În prezența unui astfel de medic te simți în siguranță, pentru că știe ce face și are foarte multă răbdare să-ți explice fiecare pas din tratament. E lângă tine și te ajută să construiți împreună povestea unui chip fericit.

 Congresele medicale, conferințele de specialitate și cursurile din domeniul dermatologic sunt parte din existența ei. Dna dr Popovici pentru pacienți a pornit discret și pe calea antreprenoriatului, pentru că sufletul ei tot în cabinet e. Ea a demonstrat că poate face o carieră frumoasă, dar și că poate să facă din “frumos”o carieră.

“Am vrut să adun în jurul meu o echipă de profesioniști și în felul acesta să putem oferi pacienților cele mai bune soluții, încât să-și rezolve problemele într-un singur loc. Vreau să le ofer pacienților o experiență plăcută, să vină cu drag la noi, să nu le fie frică de medicul dermatolog și să nu se trateze după ureche. Așa s-a născut Dermaskin, pentru că doar împreună putem face pacienții fericiți,” spune Nada pe-un ton jovial. Și i-a reușit și de data asta, pentru că știe cum să țină oamenii aproape, iar ceilalți din clinică sunt colegii și prietenii ei cărora le răspunde la orice întrebare între doi pacienți grăbiți.  


"Corpul a devenit o monedă de schimb pentru ochiul critic al privitorului"

Sunt mulți pacienți care nu întotdeauna sunt atenți la nevoile tenului lor. De câte ori iarna folosim cremă hidratantă, dar fără factor de protecție? Doar e iarna, nu ne arde Soarele! Total greșit, pentru că, inclusiv în sezonul rece sunt radiații, care ne afectează tenul.

Iarna din nou ne-a luat prin surprindere, ar spune unii. J Vântul, temperaturile tot mai scăzute, ploaia sau zăpada sunt factori care ne afectează tenul. De multe ori nu ne dăm seama că pielea noastră are de suferit, mai ales dacă nici nu o îngrijim corespunzător.

Trăim într-o societate de consum și, din păcate suntem analizați dupa felul în care arătăm. Corpul a devenit o monedă de schimb pentru ochiul critic al privitorului.

Se știe că frumusețea vine din lucruri simple, că zâmbetul persoanei dragi ne umple sufletul de bucurie, că o mângâiere venită din partea celui, pe care-l iubim ne înseninează ziua și ne face să ne bucurăm de mici momente de fericire. Tenul este cartea de vizită a fiecăreia dintre noi și un ten îngrijit ne pune trăsăturile în valoare. Zâmbetul, privirea, fața frumoasă și corpul sănătos întorc privirile ca un magnet.

Conform statisticilor recente, 20% dintre barbati sunt atrasi de frumusetea tenului partenerei.

Ridurile, radiatiile ultraviolete, lipsa hidratarii si a unui ritual corect de curatare a pielii isi pun amprenta asupra tenului.

Cantitatea de colagen din piele începe să scadă în jurul vârstei de 30 de ani. Cum putem ajuta tenul să rămână tânăr și frumos? Printr-o îngrijire corectă și consecventă a acestuia.

Când vorbim despre ten, identificarea tipului acestuia este extrem de importantă. Medicul Nadita Popovici este cea care poate analiza structura tenului, încât să-l îngrijim corespunzător. Curățarea acestuia este primul pas spre frumusețe. Tenul care nu este curățat corect și regulat, ajunge să aibă, în timp un aspect opac, granulos, nesănătos și neplăcut la atingere.

Peelingul chimic sau curățarea cu stiloul Dermapen pot face parte din procesul de îngrijire a tenului, iar Terapia Vampir poate fi atât o soluție pentru hidratarea feței, cât și pentru eliminarea ridurilor. De o vreme încoace, nu doar femeile se preocupă de felul în care arată, ci și bărbații au devenit interesați de acest aspect. Astfel terapiile corporale și faciale pentru domni sunt la mare căutare, iar Dermatologia Bărbatului începe să prindă contur și în România. Rezultatele nu vin peste noapte, dar schimbările apar în câteva săptămâni. E importantă experiența dermatologului, deoarece în urma unei consultații detaliate, acesta își dă seama cu ce tip de problemă ne confruntăm și care e cauza acesteia.

Tratamentele dermatologice, cele cu Dermapen, peelingurile chimice, mărirea buzelor, Terapia Vampir, injectarea de Botox împotriva ridurilor și epilarea definitivă sunt câteva dintre procedurile, pe care dr. Nadita Popovici le face de peste 10 ani pentru pacienți din lumea-ntreagă, pe care i-a ajutat să își iubească fața din nou. 

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X