Meetings & Conferences
Asociația Națională a Antreprenorilor a aniversat 5 ani de activitate și susținere a antreprenorilor români!
Asociația Națională a Antreprenorilor a sărbătorit miercuri 5 ani de existență, în cadrul unei gale, găzduită de Hotel Cișmigiu – un hotel cu o istorie de 150 de ani

 Evenimentul s-a bucurat de prezența a numeroși invitați,  antreprenori români reuniți din toată țara, ce au dat curs invitației lansate de către ANAA. Gazda evenimentului a fost Președintele Asociației, Cristina Chiriac, ce este totodată și fondatoarea brandului românesc Flori de ie.

În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii și susținătorii care s-au implicat activ în promovarea obiectivelor  dar și care ne-au fost alături în proiectele și evenimentele organizate de-a lungul anilor. Pentru promovarea și susținerea antreprenoriatului românesc au fost oferite nouă trofee către: Agerpres, Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ziarul Bursa, Business Woman, Hotel Cișmigiu, DHL, Eva.ro, Pandorra Story Style, România TV.

Gala acestui an a reprezentat bilanțul celor cinci ani de existență a Asociației Naționale a Antreprenorilor, un prilej minunat de a găsi noi oportunități de colaborare și dezvoltare a mediului antreprenorial.

La final, în cadrul unei tombole, s-au oferit cadouri din partea membrilor noștri: Bio Green, REENA Fine Jewelry, Beauty Center Sofia Eleni, Despotiko Crystals Pearls, cărora le mulțumim!

Pentru acest eveniment, le mulțumim îndeosebi partenerilor noștri: Hotel Cișmigiu și DHL, și tuturor participanților!

 Astfel, am spus “La mulți ani, Asociația Natională a Antreprenorilor”, pentru cei 5 ani de activitate. Mult succes tuturor antreprenorilor și la cât mai multe afaceri prospere! 

 Noi credem în oameni și în ideile lor!

Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA) este o asociație non-profit care promovează și susține la nivel național și internațional antreprenoriatul, activitățile de educație, dezvoltare personală și profesională.

Antreprenorii, prin activitatea lor, generează valoare și stabilitate, reprezintă un motor extrem de dinamic al creșterii economice. Recunoșterea rolului lor, din partea societății și a guvernului, este necesară și recomandată la nivelul Uniunii Europene. Reprezentarea antreprenorilor capătă astfel o importanță majoră, pe care ANAA este pregătită să o ducă la îndeplinire. (www.anaa.ro)

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X