Meetings & Conferences
BrosNor Handmade DeLuxe & Dedicated Workshops organizeaza BrosNor Gala Awards 2017
Evenimentul are loc pe 12 decembrie şi aniversează 2 ani de activitate şi este dedicat partenerilor BrosNor care au sprijinit evoluţia brand-lui în această perioadă.

 


Prezente la prima ediţie a Galei sunt personalităţi din viaţa publică, oameni de afaceri, reprezentanţi media şi companii de prestigiu din România.

Premiile oferite sunt creaţii realizate în studioul BrosNor Events, cupe din sticlă, placate cu aur de 24K  şi cupe de sticlă decorate cu yută. Îi premiem pe cei care ne-au susţinut prin acţiunile lor de la început până în prezent, fiind onoraţi să avem alături parteneri puternici care au ales să îşi asocieze propriul brand cu BrosNor, investind în imaginea şi dezvoltarea companiei.

Suntem onoraţi să oferim un premiu televiziunii de business CANAL 33 şi Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor precum şi unor importante entităţi ce ne-au susţinut precum Fundaţia Dignitas în cadrul evenimentului.

Cu ocazia aniversării a 2 ani de activitate, lansăm "BrosNor Leather Collection" , by BrosNor DeLuxe, colecţie de creaţii din piele, realizată în memoria bunicilor artistei Cristina Gazner - Cristescu.
BrosNor DeLuxe este printre puţinii artişti din Europa care mai deţine şi utilizează arta meşteşugului florentin şi a marochinăriei de lux, artistice.

Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitaţie.

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X