Child & Family
Moș Nicolae le-a adus copiilor orfani din București lumea fasciantă a filmelor de animație
Magia Sărbătorilor de iarnă a început!

 Peste 200 de copii de la centre de plasament din București au trăit o experiență unică în ajun de Moș Nicolae. Pentru ei a fost organizată o proiecție specială a filmului de animație „Dragonul vrăjit”, care tocmai a avut premiera în România weekend-ul trecut. La proiecția specială, derulată sub mesajul „De Moș Nicolae, spiritul familiei pentru toți copiii”, au participat și două voci îndrăgite, ușor recunoscute în film: Simona Pătruleasa (Vrăjitoarea) și Simona Dragomir (Naratorul).

Cei peste 200 de copii au vizionat cu emoție și nerăbdare aventurile unor personaje  fascinante: dragoni, vrăjitori, creaturi fantastice și eroi curajoși, gata să înfrunte orice pericol. De filmul animat s-au bucurat, alături de copii din centrele de plasament, și prichindei care au câștigat concursuri organizate pe Facebook și pe site-urile partenerilor media. Mulți dintre ei au urmărit filmul în picioare, trăind fiecare moment și exclamând din când în când: „Unde a dispărut Nicky?”, „Uite, ăsta are patru mâini!”, „Wow, melc cu patru ochi!”. La final, micuții au aplaudat probabil cea mai frumoasă experiență de care au avut parte în ultima vreme și au plecat de la cinematograf cu cadouri: cărți, magiun și ouă de dragon.

Filmul de animație Dragonul Vrăjit transmite valori importante pentru educația unui copil: prietenie, curaj și încredere în propriile forțe. Parte a campaniei „Din 1 Decembrie, reunim familiile la cinema”, lansată de Agenția de comunicare PiArt Vision, filmul prezintă povestea lui Nicky, un copil îndrăzneț, care face parte dintr-o familie frumoasă și este fascinat de tatăl său, un adevărat model pe urmele căruia vrea să calce. Dacă fratele mai mare al lui Nicky a moștenit de la părintele său puterea mușchilor, forța eroului nostru constă în puterea minții și în inima lui mare. Așa că nu stă prea mult pe gânduri atunci când se pune problema să accepte provocarea de a pleca în Pădurea Magică, pentru a-l găsi pe Dragonul Vrăjit. Iar atunci când are nevoie mai mare de ajutor, Nicky are surpriza să primească sprijin tocmai de la membrii familiei.

Proiecția dedicată copiilor care nu au posibilitatea să meargă la cinematograf a avut loc la Happy Cinema (Liberty Center Mall), iar cadourile au fost oferite de Editura Paralela 45 și Sonimpex Topoloveni.

Parteneri media: Kanal D, TVR, Radio România Actualități, AGERPRES, Gazeta Sporturilor, Libertatea, Evenimentul zilei, Itsy Bitsy, Avantaje, Kidsnews.ro, Desenele Copilăriei, Totul despre mame, Centrul de parenting.

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X