Lifestyle
“Căsnicii 45+ , Lecții de viață”
62 de cupluri – familii halahice şi familii mixte, membri ai Comunității Evreilor din Bucureşti, vor fi sărbătorite in cadrul unui eveniment organizat de Fundația Filderman in parteneriat cu Federația Comunităților Evreiești din România – Cultul Mozaic si Comunitatea Evreilor București.

 

Adevărate lecții de viață - pentru puterea dragostei, toleranţa şi respectul reciproc, pentru călătoria făcută împreună, la bine şi la greu, căsniciile de la 45 la peste 65 de ani, sunt adevărate repere morale ale comunității.

Familiile aniversate – familii de evrei sau familii mixte , reprezintă, prin ele însele,  sisteme valorice de referință pentru parcursul lor de zeci de ani, pentru stabilitate si experiența acumulată.

Vă invităm să celebrăm împreună viața trăită cu bucurii, împliniri si dezamăgiri, cu succese si renunțări, cu suferințe, dar mereu, alături, de zeci de ani, șot si șotie.

Alături de cele 62 de cupluri, sa ne bucuram de adevărate lecții de viața, de iubire si de încredere.

Evenimentul face parte din strategia Fundației Filderman de promovare a dialogului intercultural şi interconfesional, de prezentare a valorilor umane din comunitate.

 


 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X