Men we like
Canal 33 România premiat la Gala Excelenţei şi Performanţei 2017
În fiecare an, în cadrul acestui eveniment sunt premiate personalităţi din toate domeniile de activitate, pentru implicarea lor în transformarea societăţii româneşti.


Într-o atmosferă de mare ţinută, pe 8 noiembrie 2017, la Ambasad’Or Events & Leisure s-a desfăşurat cea de a şaptea ediţie a Galei Excelenţei şi Performanţei. 

Alexandru Răducanu, fondatorul publicaţiei Business Woman Magazine şi a postului tv de business, Canal 33 România a primit Premiul pentru Canal 33 România-Postul tv Online cu cea mai rapidă ascensiune. 

"Sunt onorat să mă aflu în această searaă aici, în compania atâtor valori. Când am fondat Canal 33 exact la acest aspect m-am gândit. Valorile româneşti au nevoie de o platformă care să se ridice la rangul lor şi care să le ofere un spaţiu de exprimare." a spus Alexandru Răducanu.( vezi tot discursul aici)Ce au reuşit Alexandru Răducanu şi echipa sa de la Canal 33?
10.000 de minute de vizionari (in medie) la FIECARE emisiune a postului tv  , difuzând  in medie 15 emisiuni de live pe saptamana, cu  148.000 de minute vizionate.În cadrul acestei ediţii, Cristina Chiriac, antreprenor de succes şi realizatorul emisiunii Autentic Românesc la Canal 33 România a fost premiată pentru performanţele obţinute cu brandul creat de ea: Flori de Ie. 


În ediţia 2017- Gala  Excelenţei şi Performanţei au fost nominalizate nume importante, dintre care aminitm:Simona Halep, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Iuliana Tudor, Marian Drăgulescu,Camelia Potec,Viorica Dăncilă,Dragoș Pătraru,
Paula Seling, Mihai Leu, Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului și Brașovul Vechi şi încă foarte mulţi alţii.

Aceste premii au deja o tradiție și sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește să aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice care s-au remarcat prin performanață și creativitate în domenii precum muzica, artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.. Prezentatorul Galei a fost 
 Filip George, om de radio și televiziune, event planner de succes și PR.


           

 
parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X