Culture & Art
Vivien Leigh, un destin pe aripile vântului, la TNB!
Începând din luna noiembrie 2017, vă aşteptăm la Sala Atelier a Teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti cu un regal artistic, „Vivien Leigh : ultima conferinţă de presă”.


 Un spectacol puternic, dinamic şi tulburător despre destinul excepţional  al uneia dintre cele mai mari actriţe britanice din toate timpurile.

 Supranumită „Viv, the world’s darling”, a fost  Scarlet cea de neuitat din „Pe aripile vântului”, sfâşietoarea Blanche Dubois din „Un tramvai numit dorinţă” şi îndrăgostita pasională, gata să rişte totul pentru a-l cuceri pe Laurence Olivier, cel care avea să-i devină soţ şi împreună cu care a format cuplul regal al teatrului englez.

 Lamia Beligan o întruchipează pe Vivien Leigh cu intensitate dramatică, umor şi un farmec irezistibil, într-un one woman show pe care nu-l veţi uita.

 Următoarele reprezentaţii: 12 şi 23 noiembrie 2017, de la ora 20.00.


 One woman show Lamia Beligan


Traducerea: Lamia Beligan
Regia și scenografia: Liana Ceterchi

Data premierei la TNB: 23.11.2017

***   Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului Uși deschise pentru toți. Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X