Lifestyle
Îmi place să relaţionez cu oamenii
După aproape două decenii de muncă în televiziune (ProTv, Antena3 si TVR) m-am gândit să trec de la vreme la vremuri.

 

“Pe lângă vedete sau persoane publice am avut plăcerea să vorbesc şi cu o serie de oameni importanţi”

Aşa că am început în paralel cu job-ul din TVR un proiect care să-mi satisfacă în primul rând mie nevoia de cunoaştere şi relaţionare cu oamenii, dar care să-i ajute şi pe ceilalţi să înţeleagă şi să înveţe din exemplul celorlalţi. Este vorba despre mai multe discuţii, interviuri cu personalităţi publice, cu oameni de cariera pe care i-am ales în funcţie de calitaţile lor personale, valorile după care s-au ghidat în viaţă şi în plan secund după realizările profesionale. Am aflat de la Felicia Filip că pe lângă talentul său inegalabil dat de o voce superbă ai nevoie şi de abilităţi manageriale, organizatorice, perseverenţă şi încredere în oameni pentru a fi directorul Operei Comice pentru Copii. De la actorul Marius Manole am învăţat că dacă iubeşti ceea ce faci nu ţi se pare niciodată istovitor şi că dragostea pentru oameni în general iţi dă sentimentul de a fi liber şi încrezător că poţi adopta pentru o zi orice meserie. Andreea Răducan m-a frapat cu modestia şi simplitatea cu care vorbeşte despre ea însăşi şi lunga listă de concursuri internaţionale la care a participat şi medalii olimpice pe care le-a caştigat. Medeea Marinescu ne-a primit în căldura căminului ei şi când spun căldura mă refer şi la cele 36 de grade din  perioada respectivă. Acolo am descoperit un om cu sensibilitate deosebită, dar în acelaşi timp cu o putere fantastică asupra celui cu care vorbeşte şi pe care-l farmecă dintr-o singură frază. Irina Margareta Nistor a avut o mulţime de istorisiri amuzante despre perioada în care facea dublaje filmelor urmărite pe video-player şi m-a frapat numărul mare de traduceri zilnice (6 filme pe zi). Pe lângă vedete sau persoane publice am avut plăcerea să vorbesc şi cu o serie de oameni importanţi din diferite domenii precum, medicina dermatologică, make-up, hair-styling, fotografi, producători, directori pe parte artistică, etc.“Copiii mei Dan şi Andrei adoră să-mi atragă atenţia asupra prognozelor care nu se adeveresc întocmai cum am spus”

Toate aceste interviuri le-am rezumat poate nedrept pentru unii dintre interlocutorii mei în câteva zeci de rânduri şi le-am pus pe blogul meu iuliazgripcea.ro ele ramânând în varianta integrală pe pagina mea de facebook şi pe canalul de youtube al Perfect Home Media(PHM). PHM îi aparţine lui Andrei Barbulescu prietenul şi colegul meu de la TVR. Împreună prezentăm emisiunea E vremea ta pe TVR2, eu de luni pană vineri, iar Andrei în weekend. Sâmbătă eu şi Andrei suntem gazdele unei emisiuni de tip infotainment "E vremea ta să vezi lumea" cu subiecte dintre cele mai diverse şi cu doi invitaţi permanenţi, Mariana Cojocaru, astrolog şi Mihai Huştiu, meteorolog. Vreme şi Vremuri este un subtitlu al blogului meu, care ţine să amintească de faptul că prima mea dragoste rămâne prezentarea meteo pe care o hrănesc zilnic printr-o rubrică scurtă în jurnalul orei 13 şi al orei 19, dar şi pe pagina mea de facebook aşa ca lumea să afle "Din vreme despre vreme". Copiii mei Dan şi Andrei adoră să-mi atragă atenţia asupra prognozelor care nu se adeveresc întocmai cum am spus. În ciuda vârstei fragede de 6 ani pot spune ca sunt foarte critici şi direcţi şi trebuie mereu sa ţin cont de sfaturile lor că altfel repetă până remediez situaţia. Vor să cunoască tot ce mă înconjoară aşa că au facut şi o vizită la serviciu, în TVR unde au participat cu implicare la activităţile din televiziune. Cel mai mult le-a plăcut pauza de prânz, la cantină. Copiii sunt pentru mine o sursă importantă de energie, o bucurie nesfârşita şi totodata izvorul iubirii în cea mai simpla şi autentică formă a sa.“Mi-a plăcut dintotdeauna să vorbesc despre tot felul de subiecte dintre cele mai delicate şi controversate”

Aş putea vorbi la nesfârşit despre baieţeii mei şi relaţia specială cu ei, dar consider că fiecare legătura dintre mama şi copii este una specială şi nu poate fi vreodată descrisă în cuvinte! Mi-a plăcut dintotdeauna să vorbesc despre tot felul de subiecte dintre cele mai delicate şi controversate, dar despre relaţii mi s-a părut mereu subiectivă orice părere, afirmaţie sau comentariu. Îmi place să relaţionez cu oamenii şi-i mulţumesc Celui de Sus că am avut ocazia să întâlnesc o mulţime de personalităţi pe care le admir şi îndrăgesc din tot sufletul! Închei optimist prin a vă spune că există în România o mulţime de oameni de valoare care apreciază calitatea, frumosul, bunul gust şi talentul, oameni de la care avem ce învăţa şi care pot deveni modele de viaţă! Vă invit să le urmăriţi poveştile şi aştept sa-mi spuneţi cu cine v-ar plăcea să mai vorbesc în interviurile viitoare pe blog sau pe facebook.parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X