Health & Fitness
Oamenii aveau nevoie de o abordare terapeutică revoluționară
Astfel a luat naștere creaţia Nuşei Bulai, Fizio Estetix, clinică de diagnostic, tratament integrativ, recuperare medicală și estetică, un concept inovativ care abordează în mod holistic pacientul

 Nușa Bulai este antreprenor și face parte din generația celor care au un cuvânt de spus și nu se tem să o facă. Și-a început activitatea profesională în perioada facultății, fiind pasionată de tot ceea ce înseamnă mișcare și recuperare medicală. Încă de atunci, visa să aibă propria clinică și să ajute oamenii să își recapete starea de sănătate, pe care, din diverse motive, o pierduseră. Și așa s-a și întâmplat.


După câțiva ani de experiență profesională în diverse clinici din București, unde a îmbinat medicina cu estetica, s-a hotărât să devină reprezentant medical. Tot în aceeași perioadă a luat contact pentru prima dată și cu ozonoterapia, o metodă de tratament extrem de ofertantă, cu numeroase beneficii într-o mare varietate de afecțiuni, complet naturală și fără efecte adverse. De asemenea, de-a lungul activității sale a vizitat numeroase spitale și a cunoscut diverși medici, descoperind astfel limitele și problemele cu care se confrunta sistemul medical.

Toate acestea au ajutat-o, câțiva ani mai târziu, să își îndeplinească visul. A înțeles că oamenii aveau nevoie de o abordare terapeutică revoluționară, care să îmbine tratamentele inovative cu suportul psihologic. Astfel a luat naștere Fizio Estetix, clinică de diagnostic, tratament integrativ, recuperare medicală și estetică, un concept inovativ care abordează în mod holistic pacientul, oferindu-i servicii medicale și psihologice, respectiv: ozonoterapie, autohemoterapie hiperbară, terapia Vampir (PRP), kinetoterapie, fizioterapie (laserterapie, magnetoterapie, terapia Tecar, terapie cu ultrasunete, electroterapie), masaj, consiliere psihologică și vindecare reconectivă.Chiar dacă funcționează după șabloanele din sistemul medical, având medici și specialiști ce acordă consultații în fiecare zi, clinica Nușei Bulai se diferențiază prin focusarea pe unicitatea fiecărui pacient, abordarea integrativă a acestuia prin programe personalizate de tratament ce îmbină cele mai inovative terapii, precum și prin cadrul intim și cald în care aceștia primesc îngrijire medicală. Aceasta este mai mult decât o clinică medicală, ea devenind locul unde beneficiezi de servicii medicale profesioniste, de diagnostic diferențial, consiliere medicală și terapie pentru trup și suflet. Astfel, misiunea noastră este aceea de a-ți ghida pașii și de a te ajuta să regăsești calea spre vindecare și echilibru, frumusețe și armonie, Calea spre tine..., acesta fiind și motto-ul după care ne desfășurăm activitatea.

Mai mult decât atât, Fizio Estetix este singura clinică din București unde pacienții pot beneficia de autohemoterapie hiperbară, o nouă etapă în evoluția ozonoterapiei, ce constă în administrarea hiperbară a unor concentrații mari de ozon, cu rezultate spectaculoase și imediate, chiar de la prima ședință. Terapia este realizată cu ajutorul medicul Mihai Băican, specialist în ozonoterapie, școlit în Germania, la cursurile profesorului Johann Lahodny, inventatorul OHT (Ozone High Doses Therapy).Ozonoterapia își găsește utilitatea într-o mare varietate de afecțiuni, având efecte benefice și revitalizând întregul organism. Pe lângă tratarea afecțiunilor dermatologice (acnee, cearcăne, cicatrici), a artrozelor și bolilor reumatice sau a afecțiunilor ginecologice (chisturi, endometrioză, inflamții, răni pe colul uterin etc.), ozonoterapia ajută și la întărirea sistemului imunitar, eliminând stresul, anxietatea și îmbunătățind calitatea somnului. În felul acesta, ozonoterapia vine și în ajutorul femeii moderne, cu o viață activă, antrenată în numeroase activități și proiecte, care presupun un consum mare de resurse, prin faptul că ajută la revitalizarea organismului, la redarea energiei și a tonusului, în ciuda unui program încărcat și aglomerat.parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X