Lifestyle
Jubile Concept – partenerul tau pentru petreceri și evenimente corporate
Căutați locația ideală pentru a marca aniversarea companiei? Organizați training-uri, expoziții, conferințe, lansări de produse, cocktail-uri? Sau poate planificați petrecerea de Crăciun? Impresionați-vă partenerii și motivați-vă angajații cu un eveniment reușit în noua locație Jubile Concept!

 Cu o gradina generoasă și piscină, noua locatie este versatila si flexibila, ideala atat evenimentelor indoor cat si outdoor. un spatiu care se poate amenaja pentru a găzdui peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă şi iţi oferă posibilitatea de a avea un meniu special pregatit de Chef Scarlatescu.

 


Capacitate de peste 1.000 de persoane într-o singură sală, grandioasa, cu grădină, piscină!

 

Noua locație Jubile Concept este una dintre puținele săli de evenimente din București cu o capacitate de peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă, în varianta de open space, fără coloane sau stâlpi, cu un design elegant și funcțional. Asta se datorează pereților mobili care compartimentează saloanele în funcție de specificul evenimentului. Astfel se pot organiza evenimente de la 100 la peste 1.000 de persoane.

 

In plus, Jubile Concept este localizata într-un cadru natural deosebit, cu multa lumină naturală, dispune internet wi-fi, peste 100 de locuri de parcare si echipamente audio-video. Toate aceste caracteristici vin în întampinarea evenimentelor și petrecerilor din diverse domenii, de la wellness, health, beauty & lifestyle, până la conferințe, meeting-uri din zona corporate. Reușita unui eveniment stă în atenția la detalii, astfel că pentru fiecare eveniment la Jubile beneficiați de toate facilitățile dorite și chiar de un event planner pentru a vă ajuta la coordonarea fiecărui aspect al evenimentului.

 Anul acesta la petrecere firmei vei avea parte de preparatele unui Chef cu renume!Special pentru petrecerile corporate de sfarsit de an cei de la Jubile au pregatit un pachet special in colaborare cu Chef Catalin Scarlatescu. Cunoscutul chef va lua parte la evenimentul tau, iar asta nu e tot. Achizitionand acest pachet, vei primi invitatii personalizate pentru fiecare companie, semnate de Chef Scarlatescu iar fiecare participant la eveniment va primi un cadou delicos - Cozonacul lui Scarlatescu, pregatit dupa reteta sa. Pentru cei care doresc un meniu aparte pot opta pentru pachetul cu meniul personalizat de Chef Scarlatescu. Acesta va fi stabilit dupa o discutie in prealabil intre reprezentantii companiei si Chef Scarlastescu, care in urma intalnirii va elabora un meniu cu preparate de top.

 Pentru un eveniment memorabil alege si pachete optionale speciale!Pentru a oferi experiențe aparte invitatilor tai, Jubile propune are o serie de pachete optionale speciale. Poti opta pentru un Prosseco Bar, care va surprinde invitații cu un welcome deosebit. Iar ca brand dvs sa fie repretentat va recomandam un Candy Bike tematic, cu prajituri în culorile firmei sau cu logo-ul acesteia. Pentru un eveniment interactiv puteți opta pentru un Burger Bar, unde invitații își pot creea propriul burger, după gustul lor. Un pachet spectaculos, care vă poate condimenta evenimentul este Desert Live Cooking Station, unde un bucătar iscusit pregătește live deserturi flambante, ideal de surprins în fotografii.

 

 

 

Cine este Jubile!

 Jubile exista in domeniul evenimentelor de aproximativ 10 ani, este furnizor oficial al Casei Regale si este intr-o continua dezvoltare. Deoarece in cazul serviciilor principalul obiectiv este satisfacerea gusturilor si  a dorintelor tuturor clientilor, echipa noastra este formata din oameni perspicace, sociabili, creativi, responsabili, dedicati si rapizi. Alaturi de acestia, echipa de bucatari formata din bucatari cu experienta foarte pasionati, este preocupata de calitatea mancarii, de plating, gust inegalabil, design, noutate si inedit. Acestia calatoresc de-a lungul anului si participa la diverse targuri HoReCa in Europa si nu numai, pentru a isi imbunatati cunostintele si totodata pentru a putea aduce clientilor mereu ultimele noutati!â

 

Industria organizării de evenimente se revitalizează și crește permanent, mai ales în domeniul corporate. Cerințele multiple, dar și noile trenduri în materie de tehnologie, echipamente și servicii au contribuit substanțial la creșterea calității evenimentelor. Creativitatea, adaptabilitatea, dar și diversitatea ce sunt evidențiate prin intermediul arhitecturii, designului, dar și gamei largi de servicii și oferte de meniuri personalizate devin punctele cheie prin care Jubile Concept se remarcă pe piață.

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X