Dialoguri Despre Putere
Business Woman TV:Ce se schimbă în leadership-ul de business?
Orice transformare care se petrece azi nu poate ocoli şi liderii. Astfel că urmărim cu enormă atenţie ce se schimbă în leadership-ul de business.

Ritmul în care schimbările au loc este rapid iar organizaţiile şi leaderii trebuie să intre în acest tempo pentru a se păstra în marele joc.

Ce înseamnă tot acest proces? Cât de surprinzătoare sau previzibile sunt? Ce se schimbă  în leadership-ul de business ? Câteva întrebări şi foarte multe răspunsuri pe care le voi avea într-o nouă ediţie din emisiunea Business Woman.

Vineri, 15 septembrie  tema aleasă este chiar aşa intitulată: Ce se schimbă în leadership-ul de business?  Şi pentru că tema este provocatoare, noua ediţie din #Business Woman tv va avea şi aceste talking points:

Leadership-ul şi valorile generaţionale ale acestuia? Ce nu învaţă leaderii la şcoala despre strategie, vânzări, mentorat?

Tendinţe privind leadership-ul de business în 2017?

Pentru a oferi  răspunsuri de mare interes, l-am invitat  pe Constantin Măgdălina, Expert Tendinţe şi Tehnologii Emergente.

Constantin  are o experienţă profesională de 8 ani, timp în care a lucrat la companii multinaţionale, atât în ţară cât şi în străinătate.
Constantin are un Master în Marketing şi Comunicare la Academia de Studii Economice Bucureşti. Este certificat Lean Six Sigma si ITIL (IT Information Library®) ceea ce-i facilitează o întelegere profundă  a proceselor şi transformărilor din cadrul organizaţiilor. Pe de altă parte certificarea obţinută de la Chartered Institute of Marketing ii completează expertiza de business. În cei peste 4 ani de activitate la o companie din Big4 a iniţiat şi coordonat studii ce analizau aspecte legate de mediul de afaceri din România. Printre acestea se afla previziunile economice de creştere ale firmelor in 2013-2016, managementul cunoştintelor, experienţa de cumpărare în era consumatorilor digitali, social media şi mediul de afaceri românesc, utilizarea dispozitivelor mobile în România. Este autor a numeroase articole cu teme legate de inovaţie, eficientizarea proceselor de afaceri, social media, transformarea digitala, tendinţe şi tehnologii emergente. Este invitat ca vorbitor la numeroase evenimente şi conferinţe de business.

Împreună cu Constantin Măgdălina vă  aşteptăm la o ediţie specială despre ce se schimbă în leadership-ul din business.

Nu uita!

Tu eşti propriul tău business.

Business-ul tău are o poveste.

Împreună înseamnă Brandul Personal

Business Woman şi Canal 33 sunt arhitecţii Brandului  personal.

Comunică-l prin noi!

 

by

Antoaneta Banu-Realizator şi Moderator Business Woman tv

Creator Dialoguri despre Putere

Specialist Personal  Brand ​ Communication

Community Activator

Journalist Canal 33 Business TV Channel & Business Woman Magazine

 https://web.facebook.com/Dialoguri.Putere/


 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X