Dialoguri Despre Putere
Profile de Comunicare ! O nouă ediţie Business Woman #Sezonul 2
Nu putem exista în afara Comunicării.

Aşa cum arătam în articolul  de săptămâna trecută prin care promovam  Business Woman #Sezonul2,  o temă importantă pe care o abordez se concentrează pe  #Marketing şi Comunicare.

În ediţia de vineri, 8 septembrie vă propun să discutăm despre #Profile de Comunicare.

Dar cum ajungi să recunoşti aceste profile ? Prin PCM. Programul Process Communication Model. Şi pentru a  discuta despre anatomia PCM, invitata mea este  Daniela Ciobotar. Psiholog de profesie, Daniela este  trainer si coach pe teme legate de comunicare, dezvoltarea abilităţilor personale pentru accelerarea procesului de dezvoltare profesională, managementul conflictelor - atât intrapersonale, cât şi interpersonale.

Daniela  a  studiat mai multe modele de dezvoltare şi formare, dar în urmă cu zece ani a ales să lucreze cu Process Communication Model și Leading out of Drama datorită pertinenței și rezultatelor pe care le-a observat în timp în lucrul cu clienții.
Pe scurt, cartea de vizită a Danielei  Ciobotar înseamnă:

Trainer și coach certificat în Process Communication Model

Master trainer Leading Out of Drama

Experiență de peste 9000 de ore de training de grup și individual

Consultanță pe teme de coaching si performanta

Managementul conflictelor

Despre #Profile de Comunicare şi Process Communication Model vă ofer doar câteva detalii, care sigur vor reţine atenţia dumneavoastră.

Conform DC-Catalyst , acum aproape 40 de ani, Dr. Taibi Kahler, un tânăr psiholog pe atunci, a descoperit un proces, o succesiune prin care oamenii interacţionează unii cu alţii, atât în moduri pozitive cât şi negative.

El a descoperit că putem identifica într-un mod obiectiv comportamentul uman, secundă cu secundă, ca fiind fie productiv (comunicare de succes), fie neproductiv (comunicare eşuată). Ambele tipare sunt secvenţiale, măsurabile şi predictible.

În 1978, NASA a profitat de descoperirea ştiinţifică şi premiată a Dr. Taibi Kahler şi a aplicat tehnicile Modelului sau de Comunicare Procesuala (PCM) în selectarea, plasarea şi antrenamentul astronauţilor.

De atunci, zeci de mii de oameni au participat la cursurile PCM pentru a învăţa să recunoască cuvinte, tonuri, posturi, gesture şi expresii faciale şi a le răspunde într-o manieră  atractivă şi motivantă

PCM ajută  liderii să conducă, iar angajaţii să lucreze împreună mai productivi.

Descoperă care este profilul tău de comunicare.

Vineri, 8 septembrie  de la ora 20,00 live pe postul tv de business Canal 33 si pe Business Woman, împreună cu Daniela Ciobotar.

Nu uita!

Tu eşti propriul tău business.

Business-ul tău are o poveste.

Împreună înseamnă Brandul Personal

Business Woman şi Canal 33 sunt arhitecţii Brandului  personal.

Comunică-l prin noi!


by

Antoaneta Banu-Realizator şi Moderator Business Woman tv

Creator Dialoguri despre Putere

Specialist Personal  Brand ​ Communication

Community Activator

Journalist Canal 33 Business TV Channel & Business Woman Magazine

 

 

 

 

 

 

 

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X