Dialoguri Despre Putere
Business Woman TV intră în #Sezonul 2
1 Septembrie, prima zi de toamnă aduce lansarea #Sezonului2 din emisiunea #Business Woman

Nu este feministă!

Nu este sexistă!

Nu este segregaţionistă!

#Business Woman este Arhitectul de Brand Personal!

Din 17 martie 2017,  odată cu lansarea postului tv de business #Canal 33 România, apreciata publicaţie Business Woman a trecut într-o altă etapă, transformându-se în emisiune tv.
 #Business Woman este  singura platformă new media dedicată femeilor de success şi  nu doar din business, ci din toate domeniile de activitate, unde peformanţa este un mod de viaţă.. 

Am construit acest format tv ca pe o campanie de responsabilizare pentru brandul personal.  Recent Compania Valoria Business Solutions a realizat studiul “Puterea Brandului Personal în 2017”. Corform datelor evidenţiate, studiul arată că dintre intervievaţi:

67%  consideră important brandul pensonal pentru că le aduce recunoaștere și vizibilitate

19% lucrează sistematic la construirea brandului personal de 4-10+ ani,

41% spun că brandul personal le crește angajabilitatea și îi păstrează relevanți pe piața muncii

Traducând aceste date, cel mai important business al tău… eşti chiar tu, însuţi. Intră în comunitatea  emisiunii şi descoperă de la invitaţii de marcă, toate posibilităţile şi avantajele construirii şi comunicării brandului personal.

Şi pentru că ştiu că fiecare femeie îşi doreşte mai mult de la ea însăşi, duc mereu la un alt nivel această emisiune. Provoc întâlniri spectaculoase cu profesionişti în:

# Leadership,

#Dezvoltare Personală,

#Wellbiing

#Marketing şi Comunicare

pentru că audienţa să afle cele mai noi tendinţe în aceste zone de maxim interes, pentru noi toţi.
Şi nu uit că cea mai mare provocare este actualitatea. Urmăresc cu mare atenţie care sunt cele mai aprinse teme care alcătuiesc agenda zilei şi care au un potential ridicat de a ne influenţa  viaţa. Aduc aceste teme aici în studioul #Business Woman şi le dezbat cu profesioniştii a căror expertiză poate aduce o un plus  de informaţie.
Vineri seara, de la ora 20,00 sunt, live pe facebook, on line, pe Canal 33 si Business Woman.

Vă aştept din 1 septembrie, într-un nou sezon pe care-l lansez cu un invitat de excepţie. Un super comunicator şi un  profesionist  de marcă: Virginia Oţel Presedinte PROFESSIONAL WOMEN’S NETWORK ROMANIA

 Virginia Oțel are o cariera de peste 20 de ani in domeniul financiar-bancar, a lucrat pentru fonduri de investitii, piata de capital, banking si leasing, acumuland expertiza in bussiness development, marketing si comunicare, managementul resurselor umane si general management, domenii in care a detinut diverse functii in comitete de directie sau consilii de administrație.

 Este absolventă de ASE, Facultatea de Planificare și Cibernetică Economică și are studii postuniversitare în Management și Administrație Publică la SNSPA, în prima promoție - 1992. Este Chevening Scholar si are un Master în Management și Administrație Publică la Universitatea Liverpool, Institutul de Administrație Publică și Management din Marea Britanie, obtinut în 1993 si un Executive MBA la ASEBUSS, în colaborare cu University of Washington în Seattle, SUA, absolvit în 1999. În 1994, a fost lector invitat la Hamline University din St. Paul, Minnesota, SUA.

 Este membra in Consiliul Director al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile din 2002. Este implicata in sprijinirea antreprenoriatului, fiind co-lider al proiectului “Mentoria”, un proiect dedicat mentoratului de afaceri, dezvoltat de Fundația Romanian Business Leaders, al carei membra este din anul 2013.  Este membra a asociației Professional Women’s Network (PWN) Romania din noiembrie 2011 si a activat in programele de mentorat, women on boards si antreprenoriat ale asociatiei. In aprilie 2014, a fost aleasa Vicepresedinte Women on Boards in cadrul PWN Romania, iar din aprilie 2016 a fost  aleasa Președintă.

 

Tu eşti propriul tău business.

Business-ul tău are o poveste.

Împreună înseamnă Brandul Personal

Business Woman şi Canal 33 sunt arhitecţii Brandului tău personal.

Comunică-l prin noi!

 

by

Antoaneta Banu-Realizator şi Moderator Business Woman tv

Creator Dialoguri despre Putere

Specialist Personal  Brand ​ Communication

Journalist Canal 33 Business TV Channel & Business Woman Magazine

 

 

 

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X