Health & Fitness
Music & Cycling: cel mai fresh antrenament pentru trup și spirit a ajuns în București
Pedaleaza si traieste o experienta in care sportul si muzica leaga lumi, minti si inimi!

Pe 26 august, de la ora 19:00, vino la cycling în aer liber, pe ritmurile muzicii franțuzești, la Palatul Ghica Victoria!

Inscrie-te pe www.musicandcycling.ro si ai ocazia sa participi la o sesiune incendiara de cycling - Vitalité à la française - un spectacol cu muzica frantuzeasca si sport la superlativ absolut.

Timp de doua ore (de la ora 19:00, pana la ora 21:00), vei parcurge cu ajutorul muzicii, al bicicletelor si al imaginatiei, orase batute cu pasul ori atinse doar cu gandul.

Bucura-te de o seara memorabila, intr-un spatiu neconventional: gradina de vara a Palatului Ghica Victoria, un palat cu blazon, construit de arhitectul francez Louis Blanc.

Instructor si ghid al serii: carismaticul Iulian Panait, antrenor World Class si unul dintre cei mai populari sportivi de performanta din Romania.

Intr-o lume dominata de tehnologie, absenta emotiei si sedentarism, apetenta pentru miscare, armonie si vibratie poate fi salvatoare.

Proiectul Music & Cycling isi propune sa aduca impreuna, intr-o calatorie cultural-dinamica, oameni indragostiti de muzica si sport.

Conceptul "mai mult decat sport" aduna anual, in marile capitale ale lumii, zeci de mii de entuziasti.

Mesaje precum "Emotion in Motion”, “Passion and More”, “Cycling Senzations” ridica pe scene impunatoare, culorile nationale ale tuturor celor care au inteles ca sportul si muzica leaga lumi, minti si inimi.

Parteneri ai proiectului: revista Glamour, revista Psychologies si World Class, numarul 1 in fitness in Romania.

#movingHearts #energizingMinds #whiteEnergy #musicalFeeling

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X