Organizatie
Eticheta şi comunicare în afaceri
În fiecare Joi de la ora 22.00, live, pe Canal 33 Romania

Emisiunea Eticheta si comunicare în afaceri a fost una dintre cele trei emisiuni  care, in 17 Martie 2017 au lansat postul de televiziune de business Canal 33 Romania. Emisiunea a fost introdusă de Alexandru Raducanu, fondatorul Canal 33 Romania în grila primei zi de emisie pentru a ne afirma una dintre valorile esenţiale ale postului – decenţa – şi pentru a sublinia importanţa pe care eticheta şi comunicarea în afaceri ar trebui să le ocupe în viaţa profesională a  antreprenorilor , a oamenilor de afaceri şi a tinerilor profesionişti. 

 Este un program al bunelor maniere în afaceri şi al comunicării eficiente,  abordate din toate unghiurile domeniului (apariţie, prezenţă, comunicare, conversaţie, norme de comportament, evenimentele, elemente de multiculturalism ) şi trecând prin toate palierele cu care un om de afaceri se confruntă în activităţile zilnice de la metode eficiente de persuasiune sau curtoazie în business până la regimul cadourilor între parteneri de afaceri sau la stilul vestimentar.

 Sunt invitaţi specialişti în etichetă şi protocol, profesionişti pentru care ceremonialul face parte din activităţile lor zilnice, stilişti, antrenori de business, experţi în comunicare on line sau comportamente non-verbale.  Sunt de asememea invitaţi reprezentanţi ai instituţiilor formale ( Ministerului Apărării, ai Ministerului Afacerilor Externe, Camerele de Comerţ străine, purtători de cuvant etc) şi simbolice ale statului ( Şefa de protocol a Casei Regale a României), coordonatori ai departamentelor de protocol, membri ai Asiciaţiei Române pentru Protocol şi Ceremonial, foţti ambasadori, experţi în comunicare,  pentru a exemplifica anumite aspecte de etichetă, de diplomaţie culturală, de soft power, protocol sau comunicare persuasivă.

 De asemenea, se ating chestiuni de însuşire a elementelor de identitate naţională şi simbolurile naţionale, noţiuni de multiculturalism, adaptarea etichetei la anumite medii de afaceri şi felul în care trebuie să reacţionăm din punctul de vedere al protocolului şi ceremonialului în momentul încheierii unei afaceri cu parteneri din culturi radical diferite de cea occidentală, europeană.

 Interviurile sunt ilustrate cu imagini din arhivele invitaţilor dar şi cu materiale suport obţinute de producători. Emisiunea are o importantă componentă educativă dar şi una informativă, cu focus pe exemple concrete şi abordări actuale. Intenţionăm să prezentăm modele naţionale şi internaţionale de campioni ai etichetei în afaceri, modele inspiraţionale şi pe care să le declinăm cu exemplele  stilului de management, de domeniul de activitate, de nivelul de dezvoltare a afacerilor şi de gradul ce cultură organizaţională a afacerilor. 

Realizatoarea şi moderatoarea emisiunii este Cristina Turnagiu Dragna, antreprenoare, jurnalist, consultant în comunicare şi image management, cu expertiză de peste 15 ani în construirea de mărci şi campanii în domeniul industriilor de lux (design, beauty, luxury goods, hospitality & travel). În ultimii 8 ani şi-a orientat atenţia către domeniul etichetei, protocolului şi ceremonialului, în care s-a specializat. Cristina semnează numeroase articole despre etichetă şi protocol, susţine workshopuri pentru iniţierea în etichetă şi în meseria de Specialist în Protocol şi Ceremonial şi este membru şi Secretar General al Asociaţiei Române pentru protocol şi ceremonial.  

 Urmăreşte aici, cea mai recentă ediţie din emisiune.

Şi nu uita: Like şi Share pe Eticheta In Afaceri 

  

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X