Lifestyle
Jubile Concept - o super locație cu piscina și grădină pentru evenimente
Nimic nu spune vară mai mult decât o petrecere în gradină, în aer liber, pentru a crea momente speciale. Acestea sunt versatile și usor de adaptat pentru diferite tipuri de ocazii: fie pentru o zi de naștere, o petrecere cu prietenii sau cu partenerii și colegii de muncă.

 2017 este anul în care Centrul de Evenimente de la Jubile de Ballroom inaugureaza 5 saloane noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Designul ales pentru acestea se incadreaza in stilul Art Deco, unul elegant, plin de farmec şi functional, care se inspiră din tehnologia actuală și este caracterizat de linii netede, forme geometrice, forme aerodinamice și culori strălucitoare. Un atu al acestor saloane este că au pereţi mobili astfel încât din acestea se poate forma o sală grandioasă, în care pot încăpea peste 1000 de persoane.

Partea fascinantă a acestei locații noi este grădina spațioasă care este într-un perfect echilibru cu piscina. Aceasta este zona ideală pentru petrecerile în aer liber.

Cauti un loc aparte pentru petrecerea de ziua ta? Jubile Concept iti pune la dispozitie  superba gradina si cele mai interesante servicii pentru un eveniment memorabil. O data pe an iti serbezi ziua de nastere, asa ca petrecerea in cinstea ta trebuie sa fie de neegalat!

Sau poate v-ati hotarat sa va uniti destinele si va doriti o ceremonie in aer liber! Ei bine, Jubile Concept va pune la dispozitie gradina special amenajata pentru a va oficializa iubirea si un meniu special pentru a sarbatori alaturi de familie si prieteni.

 Iar ca petrecerea să fie una memorabiă, oferă-le invitațiilor elemente noi și în meniu. Alege bicicletele multifuncționale: Ice Cream Bike și Candy Bike, mixul ideal pentru a vă îndulcii invitații cu un desert spectaculos. Conceptul de Ice Cream Bike integrează design-ul elegant al bicicletei cu bucuria delicioasei înghețate, care poate fi personalizată dintr-o multitudine de ingrediente: jeleuri, bomboane si toppinguri. Candy Bike-ul îi cucerește atât pe cei mici cât și pe cei mari cu deserturi realizate artizanal, în laboratorul propriu, fiind o adevarată încântare vizuală și gustativă.

 Burgerul a ajuns să fie cel mai popular preparat din meniurile restaurantelor. Burger Bar-ul Jubile iti aduce burgeri savuroși, în chiflă pufoasă și rumenă, în combinații ingenioase de ingredinete si sosuri. Acestia vor face cu siguranta deliciul invitatilor tai!

 Lemonade Bar vă răcorește cu băutura preferată a verii într-un cadru atractiv, prezentat într-un dispenser special pentru limonada și un decor completat de coșuri cu fructe proaspete.

Așadar, nu contează tema sau anvergura evenimentului pe care îţi dorești să îl organizezi. Aici se pot găzdui de la petreceri aniversare, lansări de produse, conferințe, convenții, cocktail party-uri până la nunţi, botezuri, aniversări, concerte, simpozioane, expoziții de arta, teatru, gale și multe, multe altele.


Mai multe informatii gasesti aici: nou.jubile.ro

 

 

 

 

 


 

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X