Business Woman Voice
Despre cai, leadership si prezentări
"Calul este darul lui Dumnezeu pentru omenire", spune un vechi proverb arab.


Şi este adevărat. Şi nu se referă acest proverb la suportul  pe care minunata fiinţă l-a acordat omului de-a lungul timpului, în gospodărie, în construcţii, în războaie, sau în ....divertisment.

Beduinii, creatorii celebrei rase de Cai arabi au considerat că acest animal fantastic este lăsat pe pământ pentru ca oamenii să înveţe de la el. Azi, o lecţie de echitaţie nu mai este doar sport, evident unul nobil. Azi, a sta foarte aproape de un cal, a învăţa echitaţia este chiar o etapă importantă în dezvoltarea personală. 

Alexandra Cernian,  Senior Trainer and Consultant la Valoria, este lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București. Are experiență de predare și cercetare în domenii ca: baze de date, inteligență artificială, software engineering, business intelligence, data mining și este doctor în Ingineria Sistemelor.. Şi peste toate acestea este o îndrăgostită de echitaţie şi de ....cai.

Despre cai, leadership și prezentări vă vorbeşte azi, Alexandra în articolul cu acelaşi titlu, pe care puteţi să-l citiţi chiar aici!

Alexandra Cernian vă aşteaptă pe:
-pe blogul personal https://www.cernian.ro/

Lectură frunoasă!

 

 

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X