Fashion & Beauty
daMes prezintă haine cu imprimeuri digitale
Cum ar fi să porți o rochie sau o fustă cu un imprimeu făcut de tine sau cu un imprimeu peste care l-ai găsit și îți place foarte mult? Nimic mai simplu. daMes îți îndeplinește acest vis!

Începând de anul acesta, daMes și-a diversificat activitatea în lumea modei și este în plină dezvoltare a diviziei de Țesături Imprimate Digital. Prin achiziționarea unei noi tehnologii, daMes a dus crearea hainelor la un nou nivel, cel digital. Hainele nu mai sunt simple articole de îmbrăcăminte, ci sunt transformate în adevărate opere de artă.

 

Imprimarea digitală pe țesătură îți permite să dezvolți concepte personalizate. Cu ajutorul acestei tehnologii, daMes creează la comandă o nouă linie vestimentară de imprimeuri digitale inspirate de peisaje și fotografii. De la desene la fotografii, poți imprima o varietate de imagini. Toate articolele sunt concepute, croite, cusute și imprimate digital în fabrica daMes de la Iași, iar procesul tehnologic este foarte scurt. Pe scurt, serviciul oferit este all inclusive: modelul tău preferat este transformat într-un articol de îmbrăcăminte.

 

Încă de la primele modele de imprimeuri digitale pe care le-am lansat, clientele din toată țara s-au dovedit a fi foarte deschise la idee și dornice să-și personalizeze hainele cu imprimeuri după bunul plac. Totul a început cu peste 300 de modele de imprimeuri pe care le-am adunat în categoria Imprimeuri Digitale (http://www.dames.ro/imprimeuri-digitale.html) din magazinul on-line daMes (http://www.dames.ro/). Am propus diferite croiuri de rochii, fuste, bluze și compleuri office și diferite imprimeuri care ni s-au părut speciale și îndrăznețe. Poveste continuă cu imprimeuri trimise de tine!

 

Vrei să conferi unicitate stilului tău? Alege una dintre rochiile si fustele imprimate digital. Imprimeurile vii inspirate de natură și texturi sunt potrivite în orice împrejurare și pentru orice vârstă! Preferata noastră este Rochia evazată imprimată digital Painting (http://www.dames.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-evazata-imprimata-digital-painting.html). Și nu este doar preferata noastră, ci și a clientelor noastre. Magia cerului ne-a inspirat să creăm Rochia evazată imprimată digital Sky (http://www.dames.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-evazata-imprimata-digital-sky.html) care ne duce imediat cu gândul la o fotografie surprinsă de un fotograf profesionist. Tehnologia de ultimă generație surprinde cele mai mici detalii ale texturii imprimeului și le transpune ca atare. Fusta cloș imprimată digital Sparkling Gold (http://www.dames.ro/imprimeuri-digitale/fusta-clos-imprimata-digital-sparkling-gold.html) ne duce cu gândul la sclipirea aurie a nisipului la răsărit și Fusta cloș imprimată digital Rust (http://www.dames.ro/imprimeuri-digitale/fusta-clos-imprimata-digital-rust.html) surprinde în cele mai mici detalii o textură deosebită.

 

Tot ce trebuie să faci pentru a avea o vestimentație personalizată este să intri în magazinul on-line daMes și să-ți alegi imprimeul preferat din cele propuse de noi sau să ne trimiți desenul sau fotografia ta și noi o transformăm într-un articol de îmbrăcăminte unicat. Așa am făcut de 1 iunie pentru Ingrid. Mama ei ne-a trimis un desen realizat de fetiță și noi am transformat acest desen într-o rochiță pe care Ingrid o poartă cu drag de fiecare dată.parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X