Informatii Utile
AVBS Credit - Un deceniu de Perforrmanţă în România
Astfel, pentru a marca încheierea primului deceniu de activitate, dar și pentru a sărbători debutul celui de-al doilea, care prefigurează extinderea companiei pe plan internațional, reprezentanții AVBS Credit au organizat o petrecere de tip cocktail, în semn de mulțumire pentru parteneri, colaboratori și clienți.

 Vineri 14 iulie, într-un local istoric din Capitală, aparținând patrimoniului Academiei Române, elita bancară din România s-a reunit într-un  fastuos eveniment  organizat de AVBS Credit, una dintre primele companii de intermedieri credite bancare și non-bancare din România.

Invitatul de onoare al serii a fost l Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

La petrecerea sa aniversară a 10 ani de activitate şi performanţă,  au participat reprezentanții celor peste 25 de instituții bancare și non-bancare cu care compania se află în parteneriat, jurnaliști din sectorul financiar-bancar, cât și brokerii de top ai celor peste 70 de francize pe care AVBS Credit le deține în întreaga țară. Invitatul special al evenimentului a fost Adrian Vasilescu, una dintre cele mai marcante personalități din domeniul economic și bancar din România. Actualul Consultant de Strategie al BNR a oferit invitaților un discurs de aproape o oră despre importanța, riscurile și beneficiile brokerajului bancar, precum și noțiuni din educația financiară.

AVBS Credit-extinderea companiei pe plan internațional

Astfel, pentru a marca încheierea primului deceniu de activitate, dar și pentru a sărbători debutul celui de-al doilea, care prefigurează extinderea companiei pe plan internațional, reprezentanții AVBS Credit au organizat o petrecere de tip cocktail, în semn de mulțumire pentru parteneri, colaboratori și clienți.

AVBS Credit -70 de francize în toată țara, o echipă cu zeci de brokeri de credite, un portofoliu cu zeci de mii de clienți

Fondată în anul 2007 de către Valentin Anghel, compania se află, în prezent, pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar, și pe locul al II-lea în privința tranzacțiilor intermediate, după o companie cu capital străin. La finalul primului deceniu, bilanțul realizărilor AVBS Credit poate fi rezumat în câteva cifre impresionante: peste 70 de francize în toată țara, o echipă formată din zeci de brokeri de credite, un portofoliu impresionant cu câteva zeci de mii de clienți, parteneriate solide cu principalele instituții bancare și non-bancare din România, și sute de milioane de Euro intermediate.

AVBS Credit are un portofoliu extins de clienți bancari și non-bancari, iar serviciile pe care le pune la dispoziția clienților săi sunt personalizate și 100% gratuite.

 Compania, aflată în continuă expansiune, numără, în prezent, peste 70 de francize, în următoarele orașe: București, Baia Mare, Brăila, Brașov, Botoșani, Caransebeș, Constanța, Cluj, Focșani, Galați, Iași, Ilfov, Mehedinți, Petroșani, Piatra Neamț, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Lăpuș, Tulcea și Vatra Dornei. AVBS Credit este membră a A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite).

Web: www.avbs.ro

 E-mail: office@avbs.ro

 Tel: +021 230 43 43

 https://www.facebook.com/AVBSCredit

https://www.linkedin.com/company/av-broker-solutions

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X