Meetings & Conferences
Tu cum atragi Prosperitatea? O întrebare deschisă
Publicaţia „Business Woman” a lansat pe 12 iulie sezonul 2017 dedicat conferinţelor şi evenimentelor. La Palatul Noblesse din Bucureşti, comunitatea business woman s-a reunit în cadrul celei de a doua ediţii a evenimentului “Femeile şi banii”. Aflaţi cum a fost, răsfoind galeria foto.


Nu doar un simplu networking, evenimentul  a fost un success încă de la prima sa ediţie, fiind gândit pe două module: abordarea  relației femeilor cu banii, având în centru ideea de prosperitate şi oferind  insight-uri puternice pentru:

-a depăși anumite prejudecăți legate de relația cu banii, sau anumite comportamente care frânează accesul la prosperitate

-cum să generezi prosperitatea în afacere și în familie, prin alegerile pe care le facem și convingerile după care ne  conducem  acțiunile.

-ce înseamnă  investiţia  pe Bursă cu abilitate și înțelepciune şi cum poate genera prosperitate și libertate financiară

-cum să alegi  instituția financiară potrivită care să asigure un flux de capital optim pentru afacerea sau nevoile  de investiții

-cât de important este  să ai un bancher personal sau un serviciu de private banking, odată ce atingi  o limită de economisire

-care este  raportul corect între a cheltui, a economisi și a investi

-cum să trăieşti  în prosperitate și ce presupune  mentalitatea prosperității

Ediţia din acest an a evenimentului Femeile şi Banii a oferit participantelor întâlnirea cu speakeri şi invitaţi speciali, personalităţi recunoscute .

Loredana Preda-CEO, Noblesse Group

Andy Szekely, Antreprenor, autor, speaker profesionist

Valentin Anghel, fondator și owner AVBS

Bogdan Nicolae Albu, Director General XTB România

Alexandru Raducanu- moderatorul evenimentului, fondator Business Woman şi Canal 33 România

Evenimentul s-a desfăşurat într-o atmosferă special oferită de locaţia Palatului Noblesse,  în deplin acord cu tema ediţiei, #Exerciţii de Prosperitate.

Partenerii evenimentului au fost: Palatul Noblesse, Aqua Carpatica şi Jubile Catering 

Eveniment organizat de “Business Woman” şi “Canal33 România-televiziunea ta de business”

Toamna se anunţă provocatoare pentru publicaţia “Business Woman”, cu o grilă specială de evenimente şi conferinţe.  Pentru a fi informaţi cu tot ceea ce publicaţia noastră pregăteşte, urmăriţi  site-ul nostru  www.businesswoman.ro .

Cele mai noi interviuri, articole, testimoniale şi reportaje realizate de echipa revistei dar şi de membrele comunităţii #Loja de Business le puteţi citi doar în ediţia on line şi print.

 Vedeţi întregul album foto al evenimentului "Femeile şi Banii" pe pagina de facebook, unde vă aşteptăm, în fiecare zi 

https://web.facebook.com/businesswoman.ro/

 

Business Woman #BuildingAWorld

 parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X