Fashion & Beauty
EXCLUSIVE RESTORE, produse inovatoare Dr. Kadir
Gama de produse cosmetice profesionale EXCLUSIVE RESTORE este compusă din produse cu efecte substanțiale. Aceste produse sunt concepute pentru a fi utilizate în combinație cu alte game active produse de Dr. Kadir, cum ar fi Deep Restore, Hyalu-Ron, Creative, Fytosterol 40+, în scopul de a completa şi intensifica rezultatele dorite.

Gama este compusă din patru produse:

 

Exclusive Restore – Skin Lightening Serum – Serum pentru uniformizarea tonului tenului

Produsul conține o combinație deosebit de eficientă de ingrediente active pentru uniformizarea tonului pielii şi are o concentrație foarte ridicată dintr-un ingredient unic: o formă solubilă în ulei şi foarte stabilă a vitaminei C – acest compus inhiba efectiv sinteza melaninei (melanogeneza) şi prezintă o eficienţă ridicată în decolorarea pigmentărilor.

Eficacitatea serumului Exclusive Skin-Lightening Serum a fost demonstrata printr-un studiu clinic.

 

Exclusive Restore – Skin Revitalizing Resveratrol Drops – Picături de resveratrol pentru revitalizarea pielii

Resveratrolul este prezent, în cantităţi mici, în struguri roşii, vin roşu, alune, afine şi alte plante. Este un polifenol cu o puternică activitate antioxidantă; anti-oxidanţii prezintă activitate antiinflamatorie eficientă şi pot diminua procesele legate de înaintarea în vârsta S-a constatat ca resveratrolul (prin efectul epigenetic) promovează procese importante, cum ar fi autophagy (sau autophagocytosis), un mecanism distructiv natural al celulei care dezasamblează componente care nu sunt necesare sau sunt disfuncționale.

Combinarea resveratrolului într-un preparat cosmetic, nu este o sarcină ușoară deoarece se dizolva dificil şi tinde sa se oxideze. Resveratrol Skin Revitalizing Drops este o soluție specială de resveratrol, stabilizată şi fără prezenţa apei. Eficacitatea produsului a fost testata clinic cu o tehnică de fotografie speciala tridimensională (Primos). Rezultatul acestui studiu clinic a fost o reducere semnificativă a ridurilor la 73% din participanți, care au aplicat acest produs de două ori pe zi, timp de 28 de zile. Toți participanții au raportat îmbunătățirea, în ansamblu, a ridurilor.

 

Exclusiv Restore – Hydroxy Retinol Serum – Serum hidroxi-retinol

Retinolul afectează procesul de diferențiere şi rata de regenerare a epidermei. Acizii alfa-hidroxi afectează reînnoirea epidermei şi sprijină procesul de eliminare a celulelor moarte, prin slăbirea legăturilor puternice existente între celulele din stratul cornos. Combinația de acizi alfa-hidroxi în concentrație şi PH optime cu retinol este benefică pentru textura, tonusul şi hidratarea pielii. Serumul are o textură lejeră, conține retinol, acid glycolic, acid malic, vitamina C şi vitamina E.

 

Exclusiv Restore – Glycolic AHA Gel Soap – săpun gel cu acid glicolic (AHA)

Săpunul fără sapun, sub formă de gel, se bazează pe o compoziție de agenți de curăţare cu textură foarte blândă. Conține 5% acizi alfa-hidroxi la un nivel redus de PH.

Acest săpun este destinat întineririi pielii şi promovării unei absorbţii eficiente a ingredientelor active. Produsul conține sevă de rodii, cu o puternică acțiune antioxidantă, pentru a calma pielea şi a o proteja contra radicalilor liberi. Curăţă eficient, fără a agresa tenul.parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X