Lifestyle
În curând la Canal 33,o nouă emisiune-"Stâlpii Societăţii "
Este foarte tânără şi foarte implicată în tot ce face. Are o pregătire profesională solidă şi este foarte ambiţioasă. Vrea să cucerească mereu domenii noi, pentru că este foarte pasionată de …..provocările profesionale.


Ea este Alexandra Dobre şi s-a alăturat de curând echipei de profesionişti ai postului tv Canal 33 România.

Alexandra este  licențiata in drept( Universitatea Bucuresti) și științe politice( SNSPA).  Este în prezent director general la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO " Nicolae Bălcescu" .
 De asemenea este formator și manager acreditat ANC și a absolvit mai multe cursuri de comunicare și management. Astfel, din postura de director, a realizat mai multe proiecte de interes național și chiar internațional. Printre ele se numără unul foarte important și apreciat, anume cursuri gratuite pentru copii, pe mai multe teme: canto, dansuri contemporane, dezvoltate personală, pictura. In prezent, mai bine de 400 de copii se bucura de aceasta facilitate. A organizat pentru prima data Târgul de Carte și Anticariat de la Sala Polivalenta, Conferinta Naționala a Studentilor și multe altele.

 De asemenea, a sprijinit Ansamblul Folcloric Plaiul Românesc sa poată participa la Concursul Internațional de dans de la Rimini, in luna Iulie, unde vor reprezenta Romania la cel mai înalt nivel.  Din 14 iunie, Alexandra va fi şi realizatorul emisiunii " Stâlpii societății", în cadrul căreia își dorește să dezbată  subiecte de interes, care tin de administrația publică locală și centrală, dar nu numai.
 Emisiunea va acoperi subiecte de actualitate și din alte domenii, precum cultura sau educație. De asemenea, își propune să intermedieze accesul spectatorilor la invitații din emisiune, astfel încât va prelua și întrebări in direct din partea celor care urmăresc emisiunea și care își doresc lămuriri pe anumite speţe, in funcție de subiect.

 “Stâlpii Societăţii”, un nou format tv, exclusiv Canal 33  by Alexandra Dobre.parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X