Meetings & Conferences
Femeile şi Banii-Best Of-ediţia I 2016
Publicaţia Business Woman şi Canal 33 România lansează noul sezon de evenimente şi conferinţe. Pe 12 iulie invităm comunitatea business woman la primul eveniment: Femeile şi Banii, ediţia a II-a În mai 2016, a avut loc prima ediţie a acestei conferinţe, care s-a bucurat de mare succes. Feedback-ul pozitiv din partea participanţilor i-a convins pe organizatorti că trebuie să vină cu o nouă ediţie, care se anunţă plină de noutăţi, cu speakeri interesanţi. Dar până atunci iată un Best Of Femeile şi Banii, ediţia I 2016.

Evenimentul și-a propus să abordeze multiplele fațete ale relației femeilor cu banii, având în centru ideea de prosperitate. Femeile dețin aproximativ jumătate din IMM-urile din România, dețin aproximativ jumătate din pozițiile de middle management în marile companii şi sunt cele care iau majoritatea deciziilor de cumpărare în gospodării.

Evenimentul „Femeile și Banii” a fost conceput pentru a le furniza participantelor un context adecvat pentru:

- a-și depăși anumite prejudecăți legate de relația cu banii sau anumite comportamente care le frânează pe drumul prosperității;

- a primi insight-uri valoroase despre cum să trăiască în prosperitate și cum să genereze prosperitate în afacere și în familie, prin alegerile pe care le fac și convingerile după care își conduc acțiunile;

- a afla care sunt cele 8 calități ale unei femei bogate;

- a afla despre cum a investi pe Bursă cu abilitate și înțelepciune poate genera prosperitate și libertate financiară;

- a afla despre cum o relație potrivită cu banca / instituția financiară potrivită le poate asigura un flux de capital optim pentru afacerea sau nevoile lor de investiții;

- a afla despre importanța de a avea un bancher personal sau un serviciu de private banking, odată ce ating o limită de economisire;

- a afla raportul corect între a cheltui, a economisi și a investi;

- a afla care sunt creditele care le ajută în sporirea prosperității și cele care le trag înapoi și după ce criterii să aleagă un credit sau o finanțare;

- a afla cum să trăiască în prosperitate și să aibă mentalitatea prosperității;

- a afla despre cât impact poate să aibă un mentor în business.

„Unul dintre secretele investiţiilor la bursă – să foloseşti bani de care nu ai nevoie. Astfel, scade presiunea. Nu mai eşti obligat să iei o decizie într-un anumit moment. Piaţa fluctuează, poţi să cumperi jos şi să vinzi sus, dar pentru asta îţi trebuie timp şi răbdare. Am avut o experienţă, cu câțiva ani în urmă, când cădeau pieţele, am pierdut un miliard (de lei vechi) pe zi, timp de o săptămână. Dar eu am continuat să cumpăr.” (Dan Cristian Popescu, speaker eveniment ). În opinia sa, Bursa din România oferă în prezent randamente interesante și poate fi un foarte bun vehicul de investire / economisire, cu condiția de a investi bani de care investitorul nu are nevoie pe o plajă apropiată de timp.

„Antreprenorii sunt cei care înțeleg că sunt diferenţe mici între obstacol şi oportunitate, fiind capabili să le transforme pe ambele în avantajul lor. Astfel, deşi fondurile europene nerambursabile pot crea, în multe situaţii, şi dificultăţi, acestea devin, la un moment dat, premise pentru derularea cu succes a unor proiecte.” (Laura Mihaela Ciuhu, fondator Lara Grup, speaker invitat eveniment )

„A controla banii în afaceri şi în viaţă NU înseamnă că eşti zgârcit, ci inteligent!” (Cristian Onețiu, Antreprenor, Autor, Business mentor, speaker invitat eveniment )

Vlachos Fotios, Director General Eurodiet România, a făcut, în cadrul evenimentului, o prezentare de excepție privind miturile despre diete care circulă în spațiul public şi felul în care putem mânca şi trăi sănătos. Fost sportiv de performanţă, campion european de atletism, domnul Vlachos Fotios a creat metoda Eurodiet în colaborare cu fratele său, de profesie medic. În cadrul prezentării a punctat, între altele, importanţa indicelui glicemic (şi nu a numărului de calorii), importanţa de a mânca legume la toate mesele principale şi de a avea un regim de viaţă echilibrat, care să permită alimentarea sănătoasă a creierului cu glucoză, inclusiv pe perioada nopții. Este ferm împotriva dietelor hiperproteice şi a explicat pe larg de ce. A punctat importanţa mişcării pentru sănătate, dar nu pentru slăbit. Pentru slăbit contează mai mult alimentația corectă, echilibrată şi sănătoasă.

„Prosperitatea în care trăiești ține, în experiența mea, foarte mult de relația pe care o stabilești cu tine însuți. Trăim într-o societate profund abuzivă, conflictuală, în care oamenii nu mai știu în mod natural să trăiască frumos, benefic, să genereze prosperitate în jurul lor. Trebuie să înveți să te respecți și să te iubești suficient cât să știi să spui NU atunci când cineva depășește o limită. Asta îți va permite să ai energia și inspirația să spui DA, acolo unde se găsește prosperitatea și armonia. Stabilește-ți limitele. Stai focalizat. Dăruiește. Prosperitatea va veni singură, dacă îi pregătiți un palat, înlăuntrul vostru, în care să locuiască «ca la ea acasă».” (Alexandru Răducanu, Fondator Business Woman Magazine, speaker eveniment )

 „Cine a zis că banii n-aduc fericirea? Banii mi-au dat independență, putere și încredere, dar nu mi-au «anulat» caracterul uman. Antreprenorul e o combinație între talent, pasiune și bani.” (Ioana Şelner, CEO Garajul de PR, speaker invitat eveniment )

 Cristina Pogorevici, speaker invitat eveniment  este dovada că antreprenoriatul nu are vârstă. A început o afacere online în fashion la 15 ani, alături de un coleg de clasă, Virgil Godeanu, iar acum, doi ani mai târziu, Go-style este un proiect profesional despre care nu ţi-ar putea trece prin minte că este creat și administrat de doi adolescenți. E adevărat, Cristina nu este un adolescent obișnuit, ne-a anunţat în cadrul evenimentului că va urma studiile universitare la Stanford. Talentul, hotărârea, abilitățile contează. Dar dincolo de asta, nu este niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a începe să ai succes.

Mai multe despre:

afaceri  dieta  sanatate
parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X