Culture & Art
Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc-o emoţionantă poveste de dragoste
Cei doi mari actori joacă împreună şi la Teatrul naţional din bucureşti, cel mai nou spectacol.

Umbre de Marilia Samper, în regia lui Vlad Cristache,.este premiera la care sunteţi invitaţi pe 6 iunie, la Sala Atelier a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Un text contemporan al unei scriitoare spaniole, în premieră pe ţară, într-o montare cu o distribuţie extraordinară, ce reuneşte trei generaţii de actori, sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentţ?i regizori tineri ai momentului. Un spectacol în care personajele îşi trăiesc drama personală pâna când, treptat, povestea fiecăruia se întrepatrunde cu povestea celorlalţi, ca într-un puzzle care, după ce-i ataşezi ultima piesa, dezvăluie o surprinzătoare imagine de ansamblu.

Un spectacol plin de poezie şi mister, cu final neaşteptat, plasat în inima pădurii, loc simbolic în care sălăşluiesc temerile noastre ancestrale, dar şi locul din care putem ieşi la lumină, mai puternici decât am intrat. O piesă despre pierderea fiinţelor iubite, dar şi despre regăsirea seninătăţii, după o lungă suferinţă. „Mi-am dorit să scriu despre absenţa şi, pâna la urmă, am ajuns să scriu o poveste de dragoste”, declară Marilia Samper despre pieăa.

Umbre – un spectacol cu o distribuţie pe care şi-ar dori-o orice regizor: Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc (din nou împreuna pe scena TNB, dupa 5 ani de la premiera “Conul Leonida faţă cu reacţiunea”), Ana Ciontea şi Gheorghe Visu (ambii premiţi recent la Gala Uniter 2017, pentru roluri secundare, cu un alt spectacol de Vlad Cristache, Suflete moarte de la Teatrul de Comedie), Mircea Rusu, Gavril Patru şi tinerii Alexandra Salceanu şi Emilian Mârnea.

 „Textul acesta este cu totul special pentru mine. L-am scris şi l-am pus în scenă la Teatrul Naţional din Catalonia şi a reprezentat un pas important în cariera mea. Sunt foarte fericită să-l văd din nou pe scenă, montat într-o ţară cu o sensibilitate artistică asemănătoare. Sunt foarte emoţionată că voi fi la avanpremieră. şi ştiu că o să-mi placă”.

Premiera spectacolului UMBRE va avea loc în zilele de marţi 6 iunie şi miercuri 7 iunie, ora 19.30, Sala Atelier.


Foto: Florin Ghioca, TNB
În imagine, de la stânga la dreapta: Victor Rebengiuc, Mircea Rusu, Ana Ciontea, Alexandra Salceanu, Gheorghe Visu, Mariana Mihut, Emilian Mârnea


parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X