Business & Earnings
Antreprenorii români au intrat în cursa Bucharest Half Maraton
PROVOCAREA! Iată ce ne motivează pe cei mai mulţi dintre noi. Este acel “motor” care ne face să mergem mai departe, chiar şi atunci când cei din jurul nostru sunt sceptici. Şi, da! Reuşim pentru că s-a demonstrat că se poate atunci când mobilizezi toate forţele personale şi ….ale Universului.

Provocarea are şi marele avantaj că ne ajută să  găsim  echilibrul  între ceea ce trebuie să facem şi ceea ce ne place.

Şi câte “chipuri” poate avea  PROVOCAREA? Atât dee multe, încât nici nu le putem identifica pe toate. Le descoperim doar când suntem faţă în faţă cu…. Provocarea: de a te depăşi pe tine însuţi, de a trece peste momente din viaţă care par că nu au un final bun, de a vedea oportunitatea acolo unde nimeni nu s-a gândit că poate exista….de a te implica în cauza celor din jurul tău.  Să nu îţi întorci privirea în altă parte şi să te implicit, chiar şi atunci când nu e vorba de un  scop personal, ci de unul care vizează o comunitate.  Iar antreprenorii români ştiu că doar împreună se poate schimba ceva.

Pe 13 mai este momentul să demonstrăm că putem trece peste acest tip de provocare: să-i ajutăm pe copiii bolnavi să câştige timp! Mai mulţi antreprenori au intrat în cursa Bucharest Half Maraton, din acest weekend, pentru strângerea de fonduri destinate îngrijirii paliative a copiilor cu boli incurabile.

Susţine-le cauza şi donează orice sumă direct pe www.galantom.ro.

Mihaela Raluca Tudor, managing partner la Agenţia de PR şi Jurnalism de Brand, Tudor Communication, s-a alăturat campaniei. Împreună cu fiica ei, au devenit fundraiseri voluntari pe galantom.ro. Ele vor alerga pe 14 mai pentru cauza Hospice Casa Speranţei, în cadrul cursei populare.

“ Credem cu tărie că în primul rând copiii au nevoie de dragoste şi suport pentru o viaţă aşa cum o merită fiecare din noi. Din păcate, bolile limitatoare de viaţă sunt din ce în ce mai răspândite iar mulţi dintre noi nu au resursele îngrijirii necesare. Echipa Hospice este minunată şi are nevoie de sprijinul nostru în a oferi cât mai multor copii zâmbet şi alinare”, a declarant Mihaela Raluca Tudor.


Peste 14.000 de participanţi din peste 65 de ţări vor lua startul la cea de-a 6-a ediţie a OMV Petrom, Bucharest Half Maraton, care va avea loc sâmbătă, 13 mai, începând de la ora 9:30 și duminică, 14 mai, de la 08.15, în Piaţa Constituţiei. Evenimentul este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primăria Municipiului București..

Pentru cauza susţinută de Mihaela, puteţi face donaţii direct pe galantom.ro.

Acceptă această Provocare!

Antoaneta Banu

Specialist Comunicare/ Community Activator

Guest Writer  BUSINESS WOMAN Magazine

https://web.facebook.com/AntoanetaEtaBanu

https://www.facebook.com/Dialoguri.Putere


Mai multe despre.....

antreprenor

inplicare comunitate

parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X