Fashion & Beauty
Dă viaţă genţilor pe care le porţi
Geanta este unul dintre obiectele care ne însoţeşte marea parte a timpului pe parcursul unei zile. O atingem tot timpul, ne poartă lucrurile şi ne reflectă atitudinea faţă de viaţă. Îţi doreşti să ştii povestea din spatele unei genţi? Vrei să fii sigură de energia pe care o primeşti când o atingi? Eşti o fire visătoare şi liniştită sau mai degrabă îţi place să te joci? Arpine, Lusine, Siranush şi Maral sunt cele patru genţi prietene din colecţia Lifetime Companion. Numele lor sunt inspirate din cultura armeană şi înseamnă: Arpine – Raze de soare şi linişte; Lusine – Lumina lunii; Siranush – Frumos şi jucăuş; Maral – Natural şi feminin.

Aş vrea să vă povestesc aici călătoria pe care am parcurs-o împreună cu genţile prietene, până am ajuns să construim o forma finală, perfectă pentru noi.

Alegerea numelui pentru colecţie, Lifetime Companion by Smiles Bags, reflectă dragostea noastră pentru lucrurile care durează. Geanta are o formă rotunjită, fără unghiuri şi margini drepte, pentru a completa stilul feminin. Cusăturile marginilor urmează modelul Yin şi Yang pentru armonie şi apropiere de natura umană. Am îmbinat funcţionalitatea cu experienţa senzorială şi spirituală.

Funcţionalitatea vine din colţurile strânse cu nituri, gândite să ţină o viaţă. Din închiderea cu magneţi ascunşi, pentru ca cel ce o poartă să nu aibă nici o grijă toată ziua. Datorită plicului textil din interior, lucrurile vor fi protejate şi vor putea fi organizate aşa cum doreşti în funcţie de preferinţe. Dacă preferi spaţiul larg şi plăcut al pielii întoarse, poţi să îl scoţi din geantă. Vei avea destul loc să îţi pui toate cele necesare pentru o zi obişnuită.

Experienţa senzorială vine din materialul ales pentru geantă, piele nefinisată, tăbăcită vegetal, groasă de 2 mm. Fiecare model al colecţiei Lifetime Companion este unicat, datorită suprafeţei nefinisate a pielii pe care o folosim. Vergeturile, zgârieturile şi nuanţele de culoare aduc valoare imaginii simple şi naturale a genţii. Cu trecerea timpului, pe parcursul călătoriei împreună cu cel ce o poartă, va aduna mai multe amintiri şi îşi va schimba culoarea acolo unde va fi atinsă, va căpăta o patină. Şi ea va îmbătrâni cu graţie, devenind şi mai frumoasă, aşa cum se întâmplă şi cu noi pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Baretele sunt şi ele construite dintr-o singură bucată de piele, fără cusături, pentru a se mula confortabil pe umăr. Se vor înmuia şi se vor adapta formei corpului celui ce o poartă, după ce vor fi călătorit o perioadă de timp împreună.

Simţurile se vor îndrăgosti imediat de atingerea pielii simple, fără cusături sau întărituri şi de mirosul autentic păstrat intact.

Pentru că este combinaţia perfectă între design şi proiectare, genţile Lifetime Companion by Smiles Bags au garanţie pe viaţă. Garanţia pe viaţă vine şi din dorinţa mea de a vedea genţile peste douăzeci de ani, după ce vor fi fost purtate de o doamnă care o va lăsa ulterior în grija fiicei ei. Geanta va fi deja personalizată, moale şi confortabilă, gata să adune alte amintiri, cu o nouă generaţie.


apărut în Business Woman 75

 

Statistici trafic - StatCounter.com


X