Health & Fitness
Memo On de la Ayurmed, pentru memorie de elefant şi… zile pline de optimism
Ce ne putem dori mai mult decât o atitudine optimistă, capacitatea de a depăşi stresul, o acuitate intelectuală crescută, o memorie de elefant, perspicacitate şi viziune?

Sunt doar câteva dintre atuurile pe care ni le conferă tabletele Memo On de la Ayurmed, ce conţin renumita plantă ayurvedică Bacopa monnieri ce şi-a dovedit eficacitatea ca plantă esenţiala pentru sănătate, fiind utilizată timp de milenii, deja din perioada vedică, precum şi în studiile clinice şi de laborator din ultimele decenii. Datorită forţei de vitalizare a întregului organism şi datorită puterii de a conferi armonie prin echilibrarea raporturilor corp-minte-suflet, această plantă-minune era consumată de vechii yoghini atât pentru întărirea trupului, cât şi pentru deschiderea minţii. Iar acţiunile profunde, esenţiale, la nivel celular şi mai ales asupra celulei nervoase, sunt acum confirmate de cercetările ultimelor decenii. Revitalizarea funcţiilor cerebrale se realizează atât prin eliminarea blocajelor şi a toxinelor, cât şi prin hrănirea şi revitalizarea celulei cerebrale.

 

Susţinând organismul în ansamblul lui, inclusiv ficatul, rinichii şi sistemul cardiovascular şi normalizând presiunea arterială, reducând stresul oxidativ, tonificând sistemul muscular şi prezentând importante calităţi antiinflamatorii şi analgezice, produsul Memo On de la Ayurmed aduce o contribuţie esenţială pentru capacitatea noastră de a depăşi stresul, de a ne regăsi optimismul.

 

Fiind supuşi în permanenţă stresului şi multiplelor incertitudini, avem nevoie de un ajutor în susţinerea randamentului intelectual, a memoriei şi a puterii de concentrare, iar aceasta joacă un rol important atât din punct de vedere al rezultatelor pe care le vom obţine, cât şi al încrederii în noi înşine, al optimismului de care vom putea da dovadă. Esenţial, pentru tinerii care se confruntă cu examene şi concursuri, acestea sunt de fapt elemente vitale pentru fiecare dintre noi. Susţinerea celulei cerebrale este esenţială la orice vârstă, inclusiv la vârsta a treia, când ne confruntăm cu riscul unor boli grave, precum Alzheimer.

 

Ce ne putem dori mai mult decât să încetinim efectele îmbătrânirii? Pentru aceasta trebuie să îmbunătăţim calitatea somnului şi să ne relaxăm, să eliminam starea de stres şi tensiunea la nivelul întregului corp.

 

Toţi ne dorim să beneficiem de o creştere a rezistenţei şi a resurselor de energie ale organismului. Aşadar, este vital pentru noi să stimulăm şi să protejăm în acelaşi timp funcţiile cerebrale, capacităţile cognitive, forţa de focalizare şi atenţia, capacitatea de concentrare, memoria, randamentul intelectual. Pentru că succesul este condiţionat de luciditate, de o stare de confort, de un plus de energie în timpul zilei şi de relaxarea sistemului nervos central. Iar depăşirea stresului şi un plus de optimism condiţionează calitatea vieţii.

De aceea, pentru o viaţa de succes trăită cu optimism şi fără stres avem nevoie de un ajutor de nădejde precum Memo On de la Ayurmed, un produs în acelaşi timp tradiţional şi modern.

 

Mai multe despre produsul Memo On şi despre celelalte remedii naturale ayurvedice marca Ayurmed puteţi găsi accesând site-urile: www.ayurmed.ro şi www.star-ayurveda.ro.

apărut în Business Woman 77

Statistici trafic - StatCounter.com


X