Business Woman Voice
Cum construieşti un Centru de Excelenţă
Celor care se alătură echipei Reporting Center le spun să se pregătească pentru ce e mai bun! Căci au şansa de a intra în culisele unui domeniu exclusivist, Business Intelligence aplicat pe Reglementările Bancare, foarte ofertant pentru cei care au răbdare să îşi construiască treptat o carieră!

Să faci Raportări Bancare nu e uşor pentru că nu e un domeniu intuitiv. Nu e suficient să fii un bun tehnician, să ştii cum s-ar face, căci dificultatea provine din a înţelege exact ce trebuie făcut. Este nevoie să studiezi legislaţia, să o interpretezi şi abia apoi să găseşti alături de clientul tău formula potrivită pe care să o aplici. Toate acestea în contextul deadline-urilor strânse impuse de autorităţi. Adesea, la scurt timp după ce finalizezi un proiect, afli că legislaţia se schimbă şi trebuie, din nou, să te adaptezi.

 

Acesta este unul dintre domeniile în care informaţia se moşteneşte. Cei care au dezvoltat Business Intelligence în altă industrie au nevoie de minimum doi ani de acomodare – timp în care să intre în contact cu toate noţiunile de business bancar, să afle despre ele măcar la nivelul de a şti că există. Abia în patru ani poţi spune că ai dobândit cunoştinţe solide şi poţi susţine un dialog direct cu reprezentanţi din business. Este ca o specializare post-universitară.

 

Acum doi ani, atunci când am elaborat conceptul de business pe baza căruia funcţionează astăzi Reporting Center, ştiam că trebuie să găsesc o metodă prin care să transfer mai departe ce am primit. Astfel, am înfiinţat acest Centru de Excelenţă Business Intelligence în Bucureşti, ce produce soluţii software de raportare pentru piaţa bancară europeană. Ne propunem constant să simplificăm viaţa clienţilor noştri, prin automatizarea proceselor de business. Pentru aceasta lucrăm cu cel mai bun produs, cu cei mai buni parteneri şi cu cea mai bună echipă.

 

În primele zece luni am construit produsul Elite Reporting Platform – a treia generaţie de aplicaţie de raportări pe care o realizăm împreună, proiectată să fie atât de intuitivă, încât să nu mai fie nevoie de training de utilizare. Dacă până acum trebuia să îi învăţăm pe utilizatori să folosească aplicaţiile, acum ne doream o aplicaţie care să cunoască profilul utilizatorului, să urmeze natural fluxurile de lucru ale acestuia şi să îl ghideze în realizarea task-urilor curente.

 

Am stabilit parteneriate şi am aderat la clustere alături de alte firme complementare cu scopul de a ne sprijini reciproc şi de a oferi servicii integrate clienţilor noştri. Pentru că împreună suntem mai puternici!

 

Şi pentru că în consultanţă excelenţa este dată întotdeauna de oameni, am început să lucrăm la extinderea aşa-numitei echipe de aur. Am selectat doar oameni care pot ţine pasul cu noi: harnici, ambiţioşi şi atenţi la detalii. Fiind singurii de pe piaţă care formează experţi de tip Purple, strategia aleasă de noi pentru a preda competenţele a fost aplicarea mentoratului, metoda shadowing. Astfel, noii angajaţi sunt introduşi direct în proiect, la client, însoţind şi observând în acţiune un membru experimentat. Încercăm în acest fel să transmitem şi pasiunea!

 

Anual ne întâlnim cu toţi clienţii noştri în cadrul unui eveniment organizat pentru ei. În timpul trainingului de BI le prezentăm cum să exploateze instrumentele pe care le deţin în beneficiul lor. Le cerem feedback, le dăm ocazia să se exprime, răspundem la întrebări şi supunem la dezbatere provocările comune pe care le întâmpină.

 

În business nu există reţetă: există viziune de business sustenabil pe care doar timpul o poate valida şi există amprenta personală care se reflectă în mentalitatea echipei pe care o formezi.A
Armena
2018-01-12 08:55:15
V
Vinny
2018-01-12 08:52:12
E
Evaline
2018-01-12 08:37:05
M
Mikel
2018-01-12 08:27:49
mai multe
sus
parerea ta
 
comentariu
numele si prenumele*
email*
 


Statistici trafic - StatCounter.com


X